• Tevreden reizigers sinds 2006
 • Toegewijde reisexperts
 • Bewezen reiskwaliteit
 • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
 • Prijsgarantie
 • 24/7 assistentie
 • Lid van het reisgarantiefonds

Vakantie op Zanzibar

Een strandvakantie op Zanzibar is de perfecte manier om een safarireis naar Kenia of Tanzania af te ronden of een welverdiende traktatie na het beklimmen van de Kilimanjaro.

Combineer uw Afrikaanse avontuur met een reis naar Zanzibar!

Populaire reizen: Vakantie op Zanzibar

Ervaar een tropisch paradijs op Zanzibar

Als u ervan droomt alles even achter u te laten in een luxueuze omgeving, dan is een vakantie op het exotische Zanzibar de perfecte keuze. Zanzibar bestaat uit verschillende eilanden, die allemaal deel uitmaken van Tanzania.

De archipel ligt in de Indische Oceaan, niet ver van het Tanzaniaanse vasteland, wat het gebied tot een tropisch paradijs met weelderige natuurlijke habitats en unieke landschappen maakt.

 

Een vakantie op Zanzibar biedt een fantastische gelegenheid om te ontspannen onder de palmbomen op de wereldberoemde zandstranden, naar beneden te duiken en de kleurrijke koraalriffen te verkennen of gewoon te genieten van de zon bij het zwembad op een van de luxueuze resorts van de eilanden.

Zanzibar is het hele jaar door een spannende reisbestemming. De exotische eilandengroep ligt dicht bij de evenaar, waardoor het het hele jaar door een warm en zonnig klimaat heeft, met een gemiddelde van 7-8 uur zon per dag.

 

Combineer uw reis naar Afrika met een strandvakantie op Zanzibar

Hier bij Afrikareizen.nl bieden wij strandvakanties op Zanzibar aan in combinatie met veel van onze vakanties in Afrika, waaronder ook geselecteerde vakanties naar Tanzania en Kenia of als de ideale afsluiter na het beklimmen van de Kilimanjaro.

Het lijdt geen twijfel dat een ontspannen verblijf op Zanzibar de perfecte manier is om uw Afrikaanse avontuur af te sluiten.

Bezoek Zanzibar met één van de volgende combinaties:

 

Safari in Tanzania en ontspannen op Zanzibar

Krijg de ervaring van uw leven en boek één van onze meest verkochte pakketten, ‘Safari in Tanzania en strandvakantie op Zanzibar’, dat begint met avontuurlijke safari-ervaringen in Tanzania en eindigt met een strandvakantie in een luxueuze omgeving op Zanzibar.

 

Bij het vakantiepakket zijn onder andere de volgende ervaringen inbegrepen:

 • Verbazingwekkende flora en fauna in Tanzania waaronder leeuwen, olifanten en nijlpaarden bij een bezoek aan een aantal wereldberoemde nationale parken, zoals het Serengeti National Park, het Tarangire National Park en het Lake Manyara National Park.
 • Ervaar de lokale cultuur in een Masai dorp uit de eerste hand, waar u de in het rood geklede Masai kunt ontmoeten en zien hoe ze leven. Als u het perfecte souvenir mee naar huis wilt nemen, is het mogelijk om enkele handgemaakte Masai kunstwerken te kopen, maar vergeet niet om te onderhandelen over de prijs!
 • Breng het laatste deel van uw vakantie door op het paradijselijke eiland Zanzibar, waar u kunt genieten van het warme klimaat op de ongelooflijke zandstranden en een verfrissende duik kunt nemen in de azuurblauwe wateren. U verblijft in een van de vele luxueuze resorts op slechts enkele meters van de Indische Oceaan.

Karibu Kenia en een strandvakantie op Zanzibar

Bezoek het fantastische Kenia en Zanzibar en ervaar de rijke flora en fauna, de spannende geschiedenis en het exotische strandleven uit de eerste hand. Ons 14-daagse arrangement naar Kenia en Zanzibar biedt een aantal onvergetelijke ervaringen, die zowel stimulerend als ontspannend zijn:

 

 • Ervaar de rijke flora en fauna van Kenia op een unieke safari door het Amboseli National Park, dat een uitzonderlijk uitzicht op de Kilimanjaro en zijn met sneeuw bedekte top biedt. Hoewel het park het kleinste reservaat van Kenia is, biedt het ongelooflijke ervaringen, waaronder kuddes olifanten, prachtige landschappen en een uniek vogelleven.
 • Ontdek het fantastische Nairobi en lunch in de Karen Coffee Garden, gevolgd door een bezoek aan het legendarische Karen Blixen Museum.
 • Maak een zeiltocht op het meer van Naivasha in de Great Rift Valley waar u nijlpaarden, giraffen, waterbokken en groene meerkatten kunt zien.
 • Sluit de vakantie af met een luxueus verblijf op de exotische eilandengroep Zanzibar, waar u kunt genieten van de krijtwitte stranden, wuivende palmbomen en het zonnige klimaat, voordat u terug naar huis gaat.

 

Beklim de Kilimanjaro en ontspan op Zanzibar

Als u van een uitdaging en van avontuur houdt, waarom zou u dit dan niet combineren in het beklimmen van de Kilimanjaro en een strandvakantie op Zanzibar?

 

U zult onder andere de volgende ervaringen hebben:

 • ‘s Werelds hoogste vrijstaande berg, die u via vijf verschillende routes (Machame, Lemosho, Shira, Marangu en Rongai) kunt beklimmen. Als u de top op een hoogte van bijna 6 km eenmaal heeft bereikt, wordt u beloond met een spectaculair uitzicht dat u nooit meer zal vergeten.
 • U hoeft geen ervaren bergbeklimmer te zijn om deze majestueuze berg te kunnen beklimmen. Alles wat u nodig hebt is een redelijk goede vorm en een sterke wil om het te volbrengen. Om te kunnen zeggen dat u de hoogste berg van Afrika heeft beklommen is vaak motivatie genoeg!
 • Na de beklimming is het tijd voor een welverdiende vakantie op Zanzibar, waar u uw benen kunt laten uitrusten en kunt genieten van de fantastische stranden en de natuur van de archipel.

 

Als u de ongelooflijke flora en fauna van Tanzania wilt zien, kunt u uw reis ook combineren met een safari door een van de fantastische nationale parken van Tanzania, waar u uit de eerste hand en op korte afstand kunt genieten van olifanten, buffels en apen.

 

Heeft u vragen over de reizen naar Zanzibar?

Bij vragen over Zanzibar kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze reisspecialisten zitten maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en dinsdag en donderdag van 9.00 tot 14.00 uur voor u klaar (met uitzondering van feestdagen). Neem contact met ons op per mail: info@afrikareizen.nl of via de telefoon: 020 – 369 07 90.

 

Beleef het van heel dichtbij met Afrikareizen.nl!

Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.