Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00. Di. en do.: 09.00 – 14.00
Menu
HomeSafari in AfrikaTanzania
Tanzania

Safarireizen naar Tanzania

Onze Tanzania-reizen brengen u naar een van de meest fantastische safaribestemmingen ter wereld.

Dankzij de gevarieerde fauna, de geweldige nationale parken en de witte zandstranden wordt uw reis naar Tanzania er eentje om nooit te vergeten.

Voor vragen kunt u bellen met onze reisspecialisten op 020 – 369 07 90.

Populaire reizen: Tanzania

Waarom een safari in Tanzania?

Tanzania is een van de beste safaribestemmingen ter wereld en biedt vele unieke ervaringen.
U maakt van dichtbij kennis met een indrukwekkende fauna in een prachtig, gevarieerd landschap met bergen, natuurreservaten en binnenmeren. Een Tanzania safari is gegarandeerd een fantastische belevenis.

Wat gaat u tijdens uw vakantie beleven?

In Tanzania zal het u niet ontbreken aan avontuur. U ziet de wilde dieren van heel dichtbij en bezoekt bekende bezienswaardigheden, welke reis u ook kiest.
Voor uw vakantie dient een van de nationale parken van Tanzania als uitvalsbasis. Bij al onze reizen komt u in het Serengeti National Park, het bekendste nationale park van Tanzania en een waar safariparadijs. Dit nationale park staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO en staat bekend om de jaarlijkse migratie van miljoenen zebra’s en gnoes.

Hoogtepunten in Tanzania

Naast de fantastische nationale parken noemen eerdere gasten de volgende hoogtepunten:

 • Ontmoeting met The Big Five: de leeuw, het luipaard, de neushoorn, de olifant en de buffel
 • Masai in traditionele rode kledij in de Ngorongoro-krater
 • Ballonsafari in het Serengeti National Park
 • Overnachting in Wild Camps
 • Witte bounty-stranden op Zanzibar

Combinatiemogelijkheden voor onze Tanzania-reizen

U kunt kiezen uit zes verschillende reizen naar Tanzania, met een lengte van 7 tot 15 dagen. De reizen beginnen met een safarivakantie en kunnen eventueel worden afgesloten met een strandvakantie op Zanzibar of bij Mombasa in Kenia.

Ook bieden we vier reizen waarbij het klimmen van de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika, centraal staat. Ga voor de mogelijkheden naar Kilimanjaro beklimmen.

Combinatie met Zanzibar

Zanzibar ligt bijna 50 km voor de kust van Tanzania en bestaat uit kilometerslange witte zandstranden die zich uitstrekken langs de Indische Oceaan. Op Zanzibar bent u omringd door kokospalmen en azuurblauw water en kunt u optimaal ontspannen.

Als u niet de hele dag op het strand wilt liggen, kunt u een sightseeing doen in de hoofdstad Zanzibar, waar u bijv. het oude centrum Stone Town kunt bezoeken. Bekijk alle optionele mogelijkheden bij elke reis afzonderlijk.

Combinatie met Mombasa

U kunt Tanzania ook combineren met een strandvakantie bij Mombasa, de op een na grootste stad van Kenia gelegen aan de Indische Oceaan. Hier vindt u eveneens kilometerslange zandstranden waar u na uw safarivakantie helemaal tot rust kunt komen.
Vanuit Mombasa zijn excursies van een hele of een halve dag mogelijk. Ga bijv. op safari in Tsavo East, maak een tocht naar Wasini Island of een rondrit door Mombasa. Bekijk alle optionele mogelijkheden bij elke reis afzonderlijk.

Lees meer informatie en boek eenvoudig uw reis

U kunt meer over de afzonderlijke reizen lezen door te klikken op ”Lees meer” bij een van de reizen hierboven. Daar vindt u gedetailleerde informatie over:

 • Hoogtepunten van de betreffende reis
 • Wat bij de prijs is inbegrepen
 • Actuele prijzen per persoon
 • Waarom u voor deze reis moet kiezen
 • Gedetailleerd dagprogramma van alle dagen
 • Mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Vraag een offerte aan en boek uw reis

De definitieve prijs hangt af van

 • Aantal reizigers
 • Vertrekdatum
 • Luchthaven van vertrek

Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvende offerte aan door uw gegevens in te vullen bij ”OFFERTE AANVRAGEN”. Kort na het verzenden ontvangt u een offerte met een prijs die gebaseerd is op uw gegevens. Onze reisspecialisten streven ernaar alle prijsaanvragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Als u akkoord gaat met de offerte en de reis wilt boeken, volg dan de instructies in de offerte.

Neem bij vragen contact op met onze reisspecialisten

Bij vragen over Tanzania, het aanvragen van een offerte, het boeken van de reis of iets anders kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het boeken van de reis van uw leven. Ze brengen regelmatig een bezoek aan Afrika en Tanzania om onze reizen uit te proberen, en zijn daarom in staat al uw vragen te beantwoorden.

Onze reisspecialisten zitten maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en dinsdag en donderdag van 9.00 tot 14.00 uur voor u klaar. U kunt contact met ze opnemen per mail: info@afrikareizen.nl of via de telefoon op 020 – 369 07 90.

Wilt u meer reizen bekijken? Ga dan voor een overzicht naar safarivakanties in Afrika.

We helpen u graag bij het boeken van de reis van uw leven. Beleef het van heel dichtbij met Afrikareizen.nl!

HEEFT U VRAGEN?

Neem nu contact op met onze experts:
020 - 369 07 90
info@afrikareizen.nl

Openingstijden:
Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00 Di. en do.: 09.00 – 14.00

Nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijgt u ca. drie keer per maand een nieuwsbrief van Afrikareizen.nl met relevant nieuws, goede aanbiedingen enz.

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden.
U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.