Ma. en wo.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 15.00
Vr.: 09.00 – 14.30
Menu
HomeWhite Water Rafting
White Water Rafting

Als u van een belevenis op het water houdt waarbij uw adrenalineniveau flink stijgt, moet u een ‘white water’ raftingtocht op rivier de Zambezi gaan maken! Het is net alsof u in een karretje op een achtbaan zit als Moeder natuur met haar stroomversnellingen u van de ene naar de andere waterval trekt. We garanderen dat u de adrenaline door uw lichaam voelt gieren, geluidjes zult slaken en later last van uw armen zult krijgen, maar het is vooral leuk en bovendien een welkome afwisseling na vele dagen stilzitten in de safariwagen.

De watervallen met stroomversnellingen variëren in lengte. De kleinste is ongeveer 100 meter en de langste ongeveer 2 km. Het hele rafting-traject is ruim 24 km en onderverdeeld in verschillende ‘etappes’. De moeilijkste etappes liggen aan het begin van de route (4 en 5 op de rafting-schaal). Als u hier wilt raften, moet u een tocht in de ochtend kiezen. Aan het einde van de route is het water wat rustiger. Als u hier wilt raften, moet u een tocht in de middag kiezen. Als u beide wilt, kiest u voor een dagtocht.

De mogelijkheid van deze raftingtocht is afhankelijk van de waterstand. Tussen januari en juni is de rivier vanwege te hoge waterstand en te sterke stroming voor publiek gesloten.

De minimale leeftijd voor raften is 15 jaar. Ervaring is niet nodig, maar u moet eigenlijk wel kunnen zwemmen en voor het overige een normale lichamelijke conditie hebben. Vergeet niet om bij uw reisverzekering te informeren of deze activiteit gedekt is.

De tocht gaat door bij minimaal 4 personen.

Prijs:
Per persoon:  € 194
HEEFT U VRAGEN?

Neem nu contact op met onze experts:
020 - 369 07 90
info@afrikareizen.nl

Openingstijden:
Ma. en wo.: 09.00 – 16.00 Di.⠀en⠀do.: 09.00 – 15.00 Vr.:⠀09.00 – 14.30

Top Reizen
Luxe safari in Zuid-Afrika
Luxe safari in Zuid-Afrika
Safari met een reiscoördinator
 
Zuid-Afrika & Kaapstad
Zuid-Afrika & Kaapstad
Unieke safari gecombineerd met stadsbelevenissen.
 
Beklim de Kilimanjaro
Beklim de Kilimanjaro
Bereik de top van de Kilimanjaro via de bekende Whisky-route.
 
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Safari vol belevenissen, en witte stranden.
 
Safari in Tanzania
Safari in Tanzania
Safari in 4 nationale parken
 

Nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijgt u ca. drie keer per maand een nieuwsbrief van Afrikareizen.nl met relevant nieuws, goede aanbiedingen enz.

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden.
U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.