• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeTreinreis in koloniale stijl en diner
Treinreis in koloniale stijl en diner

Een diner aan boord van een trein die door een klassieke stoomlocomotief wordt getrokken, is een zeer bijzondere belevenis. U kunt hiervoor uit twee treinen, die respectievelijk door ‘The Royal Livingstone Express’ en Bushtracks Express’ worden getrokken, kiezen. Laat u met de oude, maar zorgvuldig gerestaureerde, treinwagons uit de jaren 30 terug in de koloniale tijd voeren. De treinen vertrekken uit respectievelijk Livingstone en Victoria Falls.

Beide treinen vertrekken einde van de middag. Geniet van een welkomstdrankje in de lounge van de trein, terwijl u in rustig tempo richting Victoria Falls Bridge rijdt.

Beide treinen rijden over de iconische Victoria Falls Bridge. De trein stopt midden op deze brug. U kunt hier uit de trein stappen en van het fantastische uitzicht op de Victoriawatervallen en de zonsondergang boven de watermassa’s genieten. U kunt in de trein helemaal naar de locomotief wandelen en de oven in kijken, waarin het vuur raast. Ga op de stoel van de machinist zitten en laat de hoorn toeteren. Laat een medepassagier eventueel een foto van u maken. Want wanneer krijgt u weer de kans machinist in een stoomlocomotief te spelen?

Na de stop op de brug gaat de trein richting Zambia of Zimbabwe. Het is nu de hoogste tijd om het stijlvolle restauratierijtuig te vinden. Hier wordt een vijfgangenmenu met bijbehorende wijnen geserveerd.

Aan het einde van de avond komen de treinen in respectievelijk Livingstone en Victoria Falls aan.

The Royal Livingstone vertrekt maandag, woensdag en zaterdag vanuit Livingstone, en Bushtracks Express vertrekt dinsdag en vrijdag vanuit Victoria Falls.

De tocht is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Nette kleding wordt aangeraden, maar een smoking is nou ook weer niet nodig (”smart casual”).

Vergeet uw paspoort niet.

De tocht gaat door bij minimaal 2 personen.

Prijs:
Per persoon:  € 216

Soortgelijke reizen

Onze populairste reizen
Hier reizen anderen naartoe
Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.