• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeKanosafari op rivier de Zambezi
Kanosafari op rivier de Zambezi

Een kanotocht op de Zambezi is waarschijnlijk de allerbeste manier om de rivier, de natuur en het dierenleven te beleven. In een kano glijdt u geluidloos over het water en verstoort daardoor het dierenleven niet. De olifanten staan ongestoord aan de oever van de rivier en spuiten water over hun rug. Nijlpaarden liggen in het water en laten hun oogjes net boven het wateroppervlak zien. Vogels jagen op insecten, en een briesje droogt het zweet op uw voorhoofd. U bent heel dicht op het water en kunt alles rondom u ruiken en horen.

Maar eigenlijk is een kanotocht op de Zambezi niet zo zeer gericht op het van dichtbij zien van de dieren. Het doel is meer om de natuur te voelen en het verhaal te horen over hoe David Livingstone in werkelijkheid in een kano de beroemde waterval ontdekte op 17 november 1855.

Snacks en drinken is bij de prijs inbegrepen. De tocht duurt ca. een halve dag (‘s ochtend of ‘s middags) en is geschikt voor iedereen, kinderen dienen echter ouder dan 10 jaar te zijn. Ervaring met kanovaren is niet nodig.

Er zijn ‘drybags’ beschikbaar, zodat uw mobiele telefoon niet nat wordt. Het is verstandig kleding aan te trekken die nat mag worden.

De tocht gaat door bij minimaal 2 deelnemers.

Prijs:
Per persoon:  € 103

Soortgelijke reizen

Onze populairste reizen
Hier reizen anderen naartoe
Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.