Ma. en wo.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 15.00
Vr.: 09.00 – 14.30
Menu
HomeThe Royal Livingstone Hotel
The Royal Livingstone Hotel
Livingstone

Probeert u zich voor te stellen dat u bij zonsopgang wakker wordt. U hoort de vogeltjes buiten fluiten en een licht briesje doet de blaadjes aan de bomen ritselen.

U opent de deur van uw terras en ziet een zebra staan. Hij graast vredig. Achter een boom ziet u de achterpoten van nog een zebra. Plotseling komt er een giraf op sierlijke wijze aangelopen. Hij heeft zijn oog op een boom met malse blaadjes laten vallen.

U gaat naar het loungegebied, dat aan de oever van rivier de Zambezi ligt. U gaat in een stoel zitten en heeft uitzicht op het water. Rechts ziet u de rivier landinwaarts tot aan de horizon stromen. Links… U pakt uw camera. Links van u, op slechts enkele honderden meters van u vandaan, schijnt de allermooiste regenboog die u ooit heeft gezien. Hij spant van de ene oever naar de andere en omlijst perfect de honderden meters hoge watermassa van de machtige Victoriawatervallen. U heeft overigens ook vanuit het hotel uitzicht op de watervallen.

Dit is de reden waarom u voor een verblijf in The Royal Livingstone kiest.

Als u nog dichter bij de watervallen wilt komen, kunt u op elk moment van de dag er naartoe wandelen. Het is slechts 10 minuten wandelen. U verblijft namelijk in het nationaal park en hoeft geen entree voor dit park te betalen. Gemakkelijker en mooier kunnen we het niet maken!

Dit vijfsterrenhotel is in een exclusieve stijl uit de Afrikaanse koloniale tijd gebouwd en ingericht met donkere meubels en dierenvellen. Het is in alle opzichten een vijfsterrenhotel.

Het hotel telt 173 kamers. Ze zijn gegroepeerd in huisjes, met 6 tot 8 kamers per huisje, in een parkachtige tuin. Elke kamer heeft een eigen balkon of terras met uitzicht op rivier de Zambezi en is voorzien van airconditioning, kluisje en tv.

Elk ‘huisje’ heeft een eigen butler-service, dus als uw schoenen nat werd bij het wandelen over de Knife Edge-brug bij de watervallen, dan zorgt hij ervoor dat ze weer droog worden.

Begin de avond met een ‘sundowner’ bij de rivier, of misschien wilt u liever in de zachte sofa van de gezellige bibliotheek zitten voordat u naar het restaurant gaat. Het restaurant serveert zowel internationale als traditionele gerechten, en u kunt binnen of buiten zitten.

Het hotel heeft een spa-ruimte, waar u tevens een massage kunt krijgen. Als u nog meer wilt ontspannen, kunt u bij het zwembad gaan liggen of een wandeling door de kruiden- en rozentuin maken.

Overal in het hotel is gratis wifi beschikbaar.

Als u voor een upgrade naar The Royal Livingstone kiest, krijgt u van ons een treinreis in koloniale stijl met diner in de The Royal Livingstone Express. (Let op: de aanbieding geldt niet in de kerstperiode en tijdens de jaarwisseling.)

Prijs voor een upgrade:
Standaardkamer met ontbijt, 3 nachten, Per persoon:  € 688
HEEFT U VRAGEN?

Neem nu contact op met onze experts:
020 - 369 07 90
info@afrikareizen.nl

Openingstijden:
Ma. en wo.: 09.00 – 16.00 Di.⠀en⠀do.: 09.00 – 15.00 Vr.:⠀09.00 – 14.30

Top Reizen
Luxe safari in Zuid-Afrika
Luxe safari in Zuid-Afrika
Safari met een reiscoördinator
 
Zuid-Afrika & Kaapstad
Zuid-Afrika & Kaapstad
Unieke safari gecombineerd met stadsbelevenissen.
 
Beklim de Kilimanjaro
Beklim de Kilimanjaro
Bereik de top van de Kilimanjaro via de bekende Whisky-route.
 
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Safari vol belevenissen, en witte stranden.
 
Safari in Tanzania
Safari in Tanzania
Safari in 4 nationale parken
 

Nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijgt u ca. drie keer per maand een nieuwsbrief van Afrikareizen.nl met relevant nieuws, goede aanbiedingen enz.

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden.
U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.