• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeAVANI Victoria Falls Resort
AVANI Victoria Falls Resort
Victoria Falls, Zambia
Meerprijs:
Per persoon voor 3 nachten Per persoon:  € 54

Het gezellige viersterrenhotel AVANI Victoria Falls Resort ligt net als het zusterhotel The Royal Livingstone in nationaal park Mosi-oa-Tunya. Dit betekent dat u overdag onbeperkt toegang tot de Victoriawatervallen hebt en net zo veel wandelingen langs de watervallen kunt maken als u wilt, zonder entree voor het nationaal park te hoeven betalen. Doordat de hotels midden in een nationaal park liggen, heeft u de dieren als buren. Het is dan ook niet ongewoon om op weg naar het ontbijtbuffet een zebra of impala tegen te komen.

Het hotel is in een mooie mix van klassiek Afrikaanse stijl met oriëntaalse accenten ingericht, wat voor volop charme en gezelligheid zorgt. Zowel koppels, gezinnen als singles zullen zich welkom in het hotel voelen. Er is een zwembad, speelplaats voor de kinderen, ren- en wandelpaden voor de volwassenen, restaurant, bar, eigen meer en zoals gezegd overdag direct, gratis toegang tot de Victoriawatervallen.

Alle kamers zijn voorzien van eigen bad en toilet, koelkast, airconditioning, kluisje, tv, thee- en koffiefaciliteiten en gratis wifi. Alle kamers hebben bovendien een balkon of rechtstreeks toegang tot de tuin.

Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.