• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeThemapagina's - vind inspiratie voor uw reis naar Afrika

Themapagina's - vind inspiratie voor uw reis naar Afrika

Kaapstad

Reizen naar Kaapstad

Wilt u een van de mooist gelegen steden van de wereld beleven? Dan is Kaapstad in Zuid-Afrika echt iets voor u! In deze moderne en contrastvolle stad heeft u volop mogelijkheden om de prachtige natuur, boeiende cultuur en de interessante geschiedenis van de stad te beleven.
lees meer

Vakantie op Mauritius

Mauritius is een waar vakantieparadijs. Het eiland ligt midden in de Indische Oceaan en is sinds 1968 onafhankelijk. Geniet na uw safarireis van een ontspannende vakantie op Mauritius.
lees meer

Vakantie op Zanzibar

Ervaar de krijtwitte stranden, de wuivende palmbomen en het hele jaar door warme klimaat van Zanzibar. Breng uw vakantie op Zanzibar door en ontspan in een luxueuze omgeving met exotische stranden, een uniek koraalrif en culinaire ervaringen waar het water u van uit de mond zal lopen.
lees meer

Gorilla's Oeganda

Oeganda is zonder twijfel de beste plek ter wereld waar de met uitroeiing bedreigde berggorilla in zijn natuurlijke leefomgeving kan worden gezien. Een bezoek aan Bwindi Impenetrable Forrest zal u een belevenis voor het leven geven. Het is niet zeker of u gorilla’s zult zien, maar wel zeker is dat u het donkerste deel van
lees meer

Nationaal park Manyara-meer

Een vakantie in Tanzania biedt ook volop de mogelijkheid nationale parken te bezoeken. Bijvoorbeeld het nationale park Lake Manyara, dat 1,5 uur rijden van de stad Arusha ligt. Het park heeft een oppervlakte van 320 km2, waar veel is te zien. Onder andere een rijk dierenleven. U kunt er olifanten, zebra’s, bavianen, leeuwen en nog
lees meer
Onze populairste reizen
Hier reizen anderen naartoe
Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.