• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeInfo & ContactThemapagina's - vind inspiratie voor uw reis naar Afrika

Themapagina's - vind inspiratie voor uw reis naar Afrika

Vakantie op Mauritius

Mauritius is een waar vakantieparadijs. Het eiland ligt midden in de Indische Oceaan en is sinds 1968 onafhankelijk. Geniet na uw safarireis van een ontspannende vakantie op Mauritius.
lees meer

Vakantie op Zanzibar

Ervaar de krijtwitte stranden, de wuivende palmbomen en het hele jaar door warme klimaat van Zanzibar. Breng uw vakantie op Zanzibar door en ontspan in een luxueuze omgeving met exotische stranden, een uniek koraalrif en culinaire ervaringen waar het water u van uit de mond zal lopen.
lees meer

Nationaal park Amboseli

Nationaal park Amboseli in Kenia is ideaal als u olifanten in hun natuurlijke omgeving wilt zien. Men heeft hier sinds 1972 in samenwerking met de lokale Masai grote aandacht voor het verbeteren van de leefomstandigheden van de olifanten. In dit park heeft u de grootste kans om deze majestueuze dieren te zien.
lees meer

Het Krugerpark

Het Krugerpark heeft alles: 147 verschillende soorten zoogdieren, meer dan 100 soorten reptielen en 500 vogelsoorten in een fantastisch landschap dat samen met de historische bezienswaardigheden het Krugerpark tot een van de belangrijkste trekpleisters voor toeristen in Zuid-Afrika maakt.
lees meer

Huwelijksreis naar Afrika

Zijn jullie van plan om op huwelijksreis naar Afrika te gaan? Dan is het misschien een goed idee om een avontuurlijke safari in de savanne te combineren met een prachtige en ontspannende strandvakantie op witte zandstranden. Wij kunnen jullie droom in vervulling laten gaan en zullen alles doen om er de mooiste en meest fascinerende
lees meer
Onze populairste reizen
Hier reizen anderen naartoe
Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.