020 - 369 07 90
Klantenservice Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00. Di. en do.: 09.00 – 14.00

Themapagina's - vind inspiratie voor uw reis naar Afrika

Vakantie op Mauritius

Mauritius is een waar vakantieparadijs. Het eiland ligt midden in de Indische Oceaan en is sinds 1968 onafhankelijk. Geniet na uw safarireis van een ontspannende vakantie op Mauritius.

Ngorongoro-krater

De Ngorongoro-krater in Tanzania is op de werelderfgoedlijst van Unesco opgenomen. Volgens velen is het dan ook één van de plekken ter wereld die je gewoon gezien moet hebben. Wij bij Afrikareizen delen deze mening uiteraard en daarom staat een safari in de Ngorongoro-krater op het reisprogramma van onze meest populaire reizen.

Pestana Kruger Lodge

Pestana Kruger Lodge

Pestana Kruger Lodge is ideaal als u Afrika wilt beleven en tevens – midden in de fantastische natuur – een comfortabel verblijf met een goede service wilt. Droomt u van een reis naar Afrika met de beste accommodaties, heerlijk eten en ontspanningsmogelijkheden, dan kennen wij de geschikte locaties.

Nationale parken in Tanzania

In Tanzania zijn vele nationale parken te bezoeken, waar veel te beleven is. U kunt er niet alleen dieren zien zoals leeuwen, giraffen en olifanten, maar ook fantastische bloemen en zelfs archeologische uitgravingen. Samen met de cultuur en de tradities levert dit alles een onvergetelijke reis naar Oost-Afrika op.

vakantie op Zanzibar

Vakantie op Zanzibar

Ervaar de krijtwitte stranden, de wuivende palmbomen en het hele jaar door warme klimaat van Zanzibar. Breng uw vakantie op Zanzibar door en ontspan in een luxueuze omgeving met exotische stranden, een uniek koraalrif en culinaire ervaringen waar het water u van uit de mond zal lopen.