• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeHighview Hotel
Highview Hotel
Karatu

Het mooie Highview Hotel ligt op een serene heuveltop in een prachtige omgeving. Het hotel ligt op slechts een paar kilometer van de exotische markt in het dorp Karatu en is centraal gelegen tussen de nationaal parken die u gaat bezoeken.

Er zijn 41 kamers, alle met een veranda die uitzicht biedt op een weelderige vallei met koffieplantages die zeer gewild bij olifanten zijn. Het hotel heeft zijn eigen koffieplantage en de koffie kan zowel in het hotel worden gedronken als worden gekocht om mee naar huis te nemen. Het hotel heeft bovendien een biologische fruit- en groentetuin.

Er is een zwembad, spa met eventueel massage, een gezellige buitenbar en open haard waar de avond gezellig rondom het vuur kan worden doorgebracht. Behalve een restaurant is er een grote lounge met open haard en bar. Daarnaast zijn er twee Masai-huizen aan het hotel verbonden. Hier werken lokale Masai-vrouwen die laten zien op welke wijze natuurlijke medicijnen worden gebruikt en Masai-kunst, traditionele kleding en sieraden maken.

Glimlachende en hulpvaardige Masai, gekleed in traditionele kleding, dragen koffers en zijn portier.

Het hotel heeft een samenwerkingsverband met een lokaal kindertehuis. U kunt dit tehuis desgewenst bezoeken. U kunt zaken als kleding en eten aan het tehuis doneren.

U kunt upgraden naar Highview Coffee Lodge.

Onze populairste reizen
Hier reizen anderen naartoe
Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.