020 - 369 07 90
Klantenservice Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00. Di. en do.: 09.00 – 14.00

Safari in Afrika

Afrikareizen.nl is expert in avontuurlijke vakanties in Afrika. Wij hebben een groot aanbod aan safarivakanties in Afrika, bijvoorbeeld naar populaire bestemmingen als Tanzania, Zuid-Afrika en Kenia.

Ontdek de fascinerende natuur in wereldberoemde nationale parken, wilde dieren in de savanne, en witte stranden tijdens een afsluitende strandvakantie. Afrika is een fantastische reisbestemming, die ook uw hart zal veroveren.

Onze doel is, en is altijd geweest, om mensen de reis van hun leven te geven.
Beleef het van heel dichtbij met Afrikareizen.nl!

Onze bestemmingen in Afrika

Hieronder kunt u meer lezen over onze zeven bestemmingen in Afrika.

Tanzania

Tanzania is onze populairste reisbestemming in Oost-Afrika. Hier kunt u fascinerend dierenleven zien, onder andere The Big Five, en een prachtige natuur met zowel bergen, natuurreservaten als meren.

U kunt kiezen uit vijf verschillende pakketreizen bestaande uit safari en eventueel een afsluitende strandvakantie op Zanzibar of bij Mombasa in Kenia. We bieden bovendien een prijsgarantie op onze reis ‘Safari in Tanzania en strandvakantie op Zanzibar’, deze reis is absoluut onze bestseller.

Zie onze Reizen naar Tanzania.

Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika kunt u de iconische dieren zoals leeuwen, luipaarden, neushoorns en olifanten van heel dichtbij beleven.

We bieden negen verschillende reizen aan. Zes van deze reizen zijn gebaseerd op het wereldberoemde Krugerpark, twee reizen brengen u naar het malariavrije Kariega Game Reserve, die zeer geschikt zijn voor gezinnen met kinderen, en een reis waarbij u twee particuliere wild-reservaten bezoekt.

U kunt de safarireis combineren met een strandvakantie op Mauritius, een stedentrip naar Kaapstad of een bezoek aan de Victoriawatervallen.

Zie onze Reizen naar Zuid-Afrika.

Kilimanjaro

In Tanzania, vlak bij de grens met Kenia, vindt u de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, 5.895 meter hoog.

Bij het beklimmen van de prachtige berg de Kilimanjaro kunt u kiezen uit vijf verschillende routes: de Machame-, Lemosho-, Shira-, Marangu- of Rongai-route. Doordat de berg vlak bij de evenaar ligt, is de berg het hele jaar door te beklimmen. U kunt uw klimtocht combineren met een safari in Tanzania of een strandvakantie op Zanzibar.

Zie ons aanbod Beklimmen van de Kilimanjaro.

Kenia

Kenia in het oosten van Afrika heeft een indrukwekkend dierenleven, wereldberoemde nationale parken en een schitterende natuur, wat dit land tot een populaire bestemming voor safarireizen maakt.

We bieden negen verschillende reizen naar Kenia. U kunt uw vakantie afsluiten met een strandvakantie bij Mombasa of op Zanzibar of een stedentrip naar Dubai.

Zie onze Reizen naar Kenia.

Namibië

Namibië, gelegen in het zuiden van Afrika, is een voormalige Duitse kolonie en heeft een weerbarstige natuur met de droogste woestijnen ter wereld en rode zandduinen, bekend van foto’s. Etosha National Park is een van de fijnste bestemmingen in Afrika als u op safari wilt. U kunt hier giraffen, leeuwen, zebra’s en vele andere wilde dieren zien.

We bieden zes verschillende reizen naar Namibië, met onder andere de mogelijkheid Namibië op eigen houtje te verkennen door zelf te rijden.

Zie onze Reizen naar Namibië.

Botswana

In Botswana kunt u van ongerepte natuur genieten in de minder bezochte nationale parken. U kunt hier de bekendste dierensoorten van Afrika zien. Botswana biedt onder andere safari in Chobe National Park, bushwalk in Moremi Game Reserve en een sunset-cruise.

Onze safarireis naar Botswana begint met twee overnachtingen in Zambia. Hier gaat u onder andere de Victoriawatervallen en de rivier de Zambezi bezoeken.

Zie onze Reizen naar Botswana.

Oeganda

Oeganda, ten oosten van Centraal-Afrika, is een reisbestemming die vaak over het hoofd wordt gezien. Het land heeft gevarieerde natuur met regenwouden, savannen en rivieren. Winston Churchill beschreef het land als de parel van Afrika.

In Oeganda bezoekt u het Victoriameer, de evenaar en drie nationale parken. Op deze laatstgenoemde plekken kunt u onder andere olifanten en leeuwen zien. Daarnaast is het mogelijk om in Oeganda op chimpansee- en gorilla-trekking te gaan.

Zie onze Reizen naar Oeganda.Waarom op safari in Afrika gaan?

Afrika is een schitterende en unieke bestemming als u op safari wilt. Tijdens een safari, het verkennen van de fascinerende natuur of het beklimmen van de Kilimanjaro zijn er volop mogelijkheden om alles van heel dichtbij te beleven. Veel reizen kunnen bovendien worden gecombineerd met een afsluitende strandvakantie of een heerlijke stedentrip. Beide mogelijkheden zijn perfect om uw avontuur af te ronden.

Ga met ons op safari in Afrika, en maak een avontuurlijke reis die u de grootste en prachtigste nationale parken, indrukwekkende dieren in hun natuurlijke omgeving en de mooiste ongerepte witte stranden laat zien.

Een reis naar Afrika is een reis voor het leven.

Waarom ons kiezen?

Wij houden van Afrika en onze missie is u de belevenis van uw leven in Afrika te geven. Het belangrijkste voor is dat u tevreden bent, dus dat is het doel waar we ons elke dag mee bezighouden.

U kiest ons omdat:

  • U graag een geteste pakketreis incl. vlucht, hotel en excursies wilt.
  • U krijgt persoonlijke service voor, tijdens en na de reis. Hebt u vragen? Wij staan altijd voor u klaar!
  • Wij zijn lid van de ANVR (lidnr. 05441) en het Calamiteitenfonds en als u met Afrikareizen.nl reist, dan reist u onder alle de in Nederland geldende garanties, zoals deze ook worden aangeboden bij het Garantiefonds Reisgelden.

Al meer dan 20.000 tevreden reizigers zijn met ons op vakantie en safari in Afrika geweest. Bent u de volgende tevreden klant?

Safarireis – Zo boekt u

Alle prijzen voor onze reizen zijn inclusief vlucht, hotel en belevenissen. De prijs voor de uiteindelijke safarireis hangt af van

  • Aantal reizigers
  • Vertrekdatum
  • Luchthaven van vertrek

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan door het formulier bij de betreffende reis in te vullen. Wij maken een offerte voor u, die helemaal op de door u gegeven informatie is toegesneden.

Wanneer u de offerte of offertes heeft ontvangen (u kunt alle gewenste offertes aanvragen), kunt u uw safarireis boeken aan de hand van de instructies die in de offerte staan.

Als u wilt weten welke reis het beste bij u en uw gezin past, op welke wijze u boekt of een heel andere vraag heeft, dan bent u meer dan welkom om contact met onze reisadviseurs op te nemen. Zij zitten maandag, woensdag en vrijdag, van 9.00 tot 16.00 uur, en dinsdag en donderdag, van 9.00 tot 14.00 uur voor u klaar.

U kunt contact met onze reisadviseurs opnemen via telefoonnummer 020 – 369 07 90 of e-mailadres: info@afrikareizen.nl.