Ma. en wo.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 15.00
Vr.: 09.00 – 14.30
Menu
HomeSafari in Afrika

Safari in Afrika

Afrikareizen.nl is expert in avontuurlijke vakanties in Afrika. Wij hebben een groot aanbod aan safarivakanties in Afrika, bijvoorbeeld naar populaire bestemmingen als Tanzania, Zuid-Afrika en Kenia.

Ontdek de fascinerende natuur in wereldberoemde nationale parken, wilde dieren in de savanne, en witte stranden tijdens een afsluitende strandvakantie. Afrika is een fantastische reisbestemming, die ook uw hart zal veroveren.

Onze doel is, en is altijd geweest, om mensen de reis van hun leven te geven.

Beleef het van heel dichtbij met Afrikareizen.nl!

Onze bestemmingen in Afrika

Hieronder kunt u meer lezen over onze bestemmingen in Afrika.

Waarom op safari in Afrika gaan?

Afrika is een schitterende en unieke bestemming als u op safari wilt. Tijdens een safari, het verkennen van de fascinerende natuur of het beklimmen van de Kilimanjaro zijn er volop mogelijkheden om alles van heel dichtbij te beleven. Veel reizen kunnen bovendien worden gecombineerd met een afsluitende strandvakantie of een heerlijke stedentrip. Beide mogelijkheden zijn perfect om uw avontuur af te ronden.

Ga met ons op safari in Afrika, en maak een avontuurlijke reis die u de grootste en prachtigste nationale parken, indrukwekkende dieren in hun natuurlijke omgeving en de mooiste ongerepte witte stranden laat zien.

Een reis naar Afrika is een reis voor het leven.

Waarom ons kiezen?

Wij houden van Afrika en onze missie is u de belevenis van uw leven in Afrika te geven. Het belangrijkste voor is dat u tevreden bent, dus dat is het doel waar we ons elke dag mee bezighouden.

U kiest ons omdat:

  • Onze reizen zijn door en door geteste pakketreizen voor de beste prijs op de markt, incl. vlucht, overnachting en spannende excursies.
  • U krijgt persoonlijke service voor, tijdens en na de reis. Hebt u vragen? Wij staan altijd voor u klaar!
  • Wij zijn lid van de ANVR (lidnr. 05441) en het Calamiteitenfonds en als u met Afrikareizen.nl reist, dan reist u onder alle de in Nederland geldende garanties, zoals deze ook worden aangeboden bij het Garantiefonds Reisgelden.

Al meer dan 20.000 tevreden reizigers zijn met ons op vakantie en safari in Afrika geweest. Bent u de volgende tevreden klant?

Safarireis – Zo boekt u

Alle prijzen voor onze reizen zijn inclusief vlucht, hotel en belevenissen. De prijs voor de uiteindelijke safarireis hangt af van

  • Aantal reizigers
  • Vertrekdatum
  • Luchthaven van vertrek

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan door het formulier bij de betreffende reis in te vullen. Wij maken een offerte voor u, die helemaal op de door u gegeven informatie is toegesneden.

Wanneer u de offerte of offertes heeft ontvangen (u kunt alle gewenste offertes aanvragen), kunt u uw safarireis boeken aan de hand van de instructies die in de offerte staan.

Als u wilt weten welke reis het beste bij u en uw gezin past, op welke wijze u boekt of een heel andere vraag heeft, dan bent u meer dan welkom om contact met onze reisadviseurs op te nemen.

Afrikareizen.nl – Beleef het van heel dichtbij

HEEFT U VRAGEN?

Neem nu contact op met onze experts:
020 - 369 07 90
info@afrikareizen.nl

Openingstijden:
Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00 Di. en do.: 09.00 – 14.00

Top Reizen
Luxe safari in Zuid-Afrika
Luxe safari in Zuid-Afrika
Safari met een reiscoördinator
 
Zuid-Afrika & Kaapstad
Zuid-Afrika & Kaapstad
Unieke safari gecombineerd met stadsbelevenissen.
 
Beklim de Kilimanjaro
Beklim de Kilimanjaro
Bereik de top van de Kilimanjaro via de bekende Whisky-route.
 
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Safari vol belevenissen, en witte stranden.
 
Safari in Tanzania
Safari in Tanzania
Safari in 4 nationale parken
 

Nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijgt u ca. drie keer per maand een nieuwsbrief van Afrikareizen.nl met relevant nieuws, goede aanbiedingen enz.

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden.
U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.