• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
Home2 Friends Beach Hotel
2 Friends Beach Hotel
Entebbe

Dit gezellige 2 Friends Beach Hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven in Entebbe. Door de directe ligging aan het Victoriameer heeft het hotel een mooi uitzicht over het meer en de omliggende weelderige natuur.

Het hotel heeft maar 16 kamers, waardoor er een fijne huiselijke en intieme sfeer heerst. Alle kamers zijn mooi ingericht met kleurrijke kunst aan de muur, decoratieve meubels en elegante klamboes boven alle bedden. Elke kamer heeft bovendien een eigen badkamer, TV en WI-FI.

Midden in de gezellige kleine tuin van het hotel ligt het buitenzwembad tussen de palmbomen en kleine struiken. Hier kunt u een frisse duik nemen of ontspannen in een van de ligstoelen, terwijl u geniet van een verkoelend drankje uit de kleine bar van het hotel.

In het restaurant, dat direct aan de oever van het meer ligt en het privé strand van het hotel, kunt u iets lekkers eten en drinken van uw drankje, terwijl u geniet van het lichte briesje en het prachtige uitzicht over het meer.

Onze populairste reizen
Hier reizen anderen naartoe
Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.