Ma. en wo.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 15.00
Vr.: 09.00 – 14.30
Menu
HomeHilton Mauritius Resort & Spa
Hilton Mauritius Resort & Spa
Flic en Flac

Beter kunt u het eigenlijk niet krijgen.

Probeert u zich voor te stellen dat u met uw voeten in het zand aan een mooi gedekte tafel zit. Zo meteen komt de ober met de menukaart. Voor u staat een koel drankje. Op het glas zitten glinsterende ‘pareltjes’ condenswater. Golven rollen het strand op en u geniet van een betoverende zonsondergang.

Dit is een beschrijving van uw verblijf in Hilton Mauritius Resort & Spa.

We hebben het hier over een vijfsterrenresort aan de westkust van Mauritius – centraal aan het wereldberoemde strand ‘Flic en Flac’ gelegen.

Flic en Flac is met zijn lengte van 2 km en witte kleur karakteristiek voor Mauritius. De lagune wordt beschermd door koraalrif, waardoor deze plek zowel perfect voor zwemmen als duiken en snorkelen is.

Het hotel heeft grote keus in gratis activiteiten: peddelplank, tennis, yoga enz. Een van de grote hoogtepunten zal ongetwijfeld een boottocht naar de dolfijnen zijn. Elke ochtend biedt het hotel een gratis boottocht in de lagune aan. Hier kunt u grote scholen dolfijnen zien. Ze zwemmen bijna elke ochtend de lagune in tot plekken waar het water 10-20 meter diep is. Het is een populaire tocht. We raden u daarom aan om direct bij aankomst te boeken.

Bij onze prijs is een cruise van een halve dag met een catamaran inbegrepen, wat zeer bijzonder is.

De kamers zijn groot, ruim en ingericht in Mauritiaanse en Aziatische stijl, en alle voorzien van balkon of terras. Alle kamers kijken op de zee uit. De kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, thee- en koffiefaciliteiten, flatscreen-tv en alles wat u nog meer van een vijfsterrenresort mag verwachten. In het hele hotel is gratis wifi beschikbaar.

Het hotel heeft drie restaurants en bovendien een restaurant/bar op het strand. Er zijn 2 grote zwembaden, de ene voor iedereen toegankelijk, de andere uitsluitend voor volwassenen. Er is een kidsclub voor de kinderen, en volwassenen kunnen in een fantastische spa-afdeling terecht, waar verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen zijn te krijgen.

Prijs voor upgrade:
Deluxe kamer mit halfpension 5 nachten incl. catamaran cruise van een halve dag Per persoon:  € 430
HEEFT U VRAGEN?

Neem nu contact op met onze experts:
020 - 369 07 90
info@afrikareizen.nl

Openingstijden:
Ma. en wo.: 09.00 – 16.00 Di.⠀en⠀do.: 09.00 – 15.00 Vr.:⠀09.00 – 14.30

Top Reizen
Luxe safari in Zuid-Afrika
Luxe safari in Zuid-Afrika
Safari met een reiscoördinator
 
Zuid-Afrika & Kaapstad
Zuid-Afrika & Kaapstad
Unieke safari gecombineerd met stadsbelevenissen.
 
Beklim de Kilimanjaro
Beklim de Kilimanjaro
Bereik de top van de Kilimanjaro via de bekende Whisky-route.
 
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Safari vol belevenissen, en witte stranden.
 
Safari in Tanzania
Safari in Tanzania
Safari in 4 nationale parken
 

Nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijgt u ca. drie keer per maand een nieuwsbrief van Afrikareizen.nl met relevant nieuws, goede aanbiedingen enz.

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden.
U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.