• Tevreden reizigers sinds 2006
 • Toegewijde reisexperts
 • Bewezen reiskwaliteit
 • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
 • Prijsgarantie
 • 24/7 assistentie
 • Lid van het reisgarantiefonds
HomeSafari in AfrikaKeniaSafari in Kenia & Tanzania
12 dagen

Safari in Kenia & Tanzania

Serengeti & Masai Mara: bezoek twee van de beste safarigebieden op één en dezelfde reis. U reist van Kenia naar Tanzania – en terug, vanwaar u uw reis kunt verlengen met een strandvakantie.

Safari in Kenia & Tanzania Safari in Kenia & Tanzania
12 dagen

Safari in Kenia & Tanzania

Serengeti & Masai Mara: bezoek twee van de beste safarigebieden op één en dezelfde reis. U reist van Kenia naar Tanzania – en terug, vanwaar u uw reis kunt verlengen met een strandvakantie.

Daarom moet u deze reis kiezen

 • Dit is de ultieme safarireis, waar u Kenia en Tanzania beleeft op één reis
 • Beleef de enorme vlakte van Masai Mara en Serengeti, Amboseli, Ngorongoro en Lake Naivasha – alles op één reis
 • De meeste nachten in zowel Kenia als Tanzania overnacht u in safaritenten, zodat de natuur dicht bij is – op een comfortabele manier
 • Mogelijkheid om uw reis te verlengen met een strandvakantie op Mauritius, in Mombasa of op Zanzibar

Prijzen zijn altijd inclusief

 • Alle vluchten - zowel internationale als binnenlandse vluchten
 • Alle transfers op de bestemming
 • Alle geprogrammeerde excursies en activiteiten
 • Alle overnachtingen

De reis in het kort:

Deze reis laat u twee van de beste safarilanden ter wereld zien. U reist van Kenia naar Tanzania, en weer terug naar Kenia. U kunt uw reis eventueel met een strandvakantie verlengen.

Deze reis is vooral tijdens de jaarlijkse grote trek in Oost-Afrika een grote belevenis. U volgt nagenoeg dezelfde route als de dieren, wanneer u zich van de Ngorongoro naar de Serengeti in Tanzania naar de Masai Mara in Kenia beweegt. Maar de reis is het hele jaar door een belevenis. Doordat u zoveel grote nationaal parken tijdens uw reis bezoekt, kunnen we u verzekeren dat u de meest fantastische safaribelevenissen krijgt.

U brengt de meeste nachten in klassieke ‘safari-camps’ door, wat ongetwijfeld aan de klassieke safarisfeer bijdraagt. De overnachting vindt op die plaatsen in safaritenten plaats. De tenten zijn ruim en zo hoog dat u er rechtop in kunt staan. Ze zijn voorzien van echte bedden en een eigen badkamer, maar hebben dus wanden van canvas, waardoor u de natuur buiten zowel kunt horen als ruiken. En daar gaat het immers om bij een safari!

De rondreis begint in nationaal park Amboseli in Kenia. U kent het park waarschijnlijk van foto’s. Deze laten vaak olifanten met op de achtergrond de Kilimanjaro zien. De reis introduceert u vervolgens in Tanzania, waar u na het passeren van de grens nationaal park Tarangire in Tanzania bezoekt. Het park is vooral bekend om zijn olifanten en zijn gigantische baobab-bomen. In de Ngorongoro-krater zult u zich in ‘Jurassic Park’ wanen. Daarna ziet u dat het landschap dramatisch is veranderd wanneer u zich op de enorme vlakten van de Serengeti begeeft. Hier eindigen de meeste safari’s, maar die van u niet. U gaat namelijk opnieuw de grens over en weer terug naar Kenia, waar u de Masai Mara bezoekt. Voordat u naar de luchthaven van Nairobi wordt gereden, bezoekt u Lake Naivasha. Het is mogelijk de reis te verlengen met een strandvakantie in Mombasa, op Zanzibar of Mauritius.

Wat is bij de prijs inbegrepen?
In de prijs is inbegrepen
 • Vlucht van Nederland naar Nairobi incl. transfer
 • Lokale Engelssprekende gids/chauffeur
 • 5 overnachtingen in Kenia incl. volpension
 • Bezoek aan nationaal park Amboseli – met spotten van olifanten aan de voet van de Kilimanjaro
 • Kruisen van grens tussen Kenia en Tanzania
 • 4 overnachtingen in Tanzania incl. volpension
 • Bezoek aan nationaal park Tarangire – met spotten van groepen van honderden olifanten
 • Bezoek aan de Ngorongoro-krater – een paradijs dat permanent leefgebied is voor minstens 30.000 dieren.
 • Nationaal park Serengeti – op zoek naar ‘The Big Five’
 • Kruisen van grens tussen Tanzania en Kenia
 • Bezoek aan de Masai Mara – ‘s werelds grootste concentratie aan wilde dieren
 • Lake Naivasha – boottocht op het meer
 • Transport en safari’s in terreinauto van het type Land Cruiser met vierwielaandrijving
 • Elke dag flesjes water tijdens de safari
 • Entreegelden nationale parken
 • Entreegelden en kosten voor de nationale parken en wildreservaten
 • Vlucht van Nairobi naar Nederland incl. transfer
 • Dag en nacht bemande noodtelefoon gedurende de hele vakantie
 • Vertrekgarantie – de reis gaat door ongeacht het aantal deelnemers
Bekijk alle foto's
Foto's
Gedetailleerd reisprogramma
Dag 1: Vertrek vanuit Nederland

Vandaag vertrekt u vanuit Nederland naar Kenia met tussenlandingen onderweg.

Dag 2: Aankomst in Nairobi – bezoek aan nationaal park Amboseli

Bij aankomst in Nairobi wordt u op de luchthaven door onze lokale gids welkom geheten. U wordt vervolgens van de luchthaven richting het zuiden gereden om nationaal park Amboseli te bezoeken.
Nationaal park Amboseli mag dan een van de kleinste nationaal parken van Kenia zijn, het is wel een park dat grote belevenissen in de natuur biedt. Het park is vooral bekend om zijn betoverende uitzicht op de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, en voor de vele olifanten die er leven. Amboseli was het eerste gebied ter wereld waar men olifanten begon te bestuderen. Men ontdekte dat olifanten vreugde tonen bij de geboorte van olifantjes en rouwen bij het overlijden van familieleden. Veel van wat we tegenwoordig over olifanten weten, weten we door onderzoek in dit park.
Afhankelijk van het tijdstip waarop u in Nairobi landt, krijgt u de lunch onderweg naar Amboseli of bij aankomst in uw lodge in Amboseli geserveerd. U beleeft ‘s middags al uw eerste safari. Er staat dan namelijk een game drive in Amboseli op het programma. Het spotten van olifanten staat uiteraard hoog op het verlanglijstje. Wij kunnen u verzekeren dat u ze deze middag gaat zien. Maar houd uw ogen ook open voor hyena’s, zebra’s, gnoes en misschien wel een aantal grote katachtigen.
Als u weer terug bent in het kamp, kunt u voordat u lekker gaat slapen van de avondmaaltijd genieten. In slaap vallen bij de geluiden van Afrika, kunt u zich iets beters voorstellen?

Dag 3: Nationaal park Amboseli

U gaat deze dag op safari in Amboseli. Door het droge klimaat en de open vlakten is er grote kans om wilde dieren te spotten. U kunt zich bovendien op een fantastisch uitzicht verheugen. U zult vast en zeker gelegenheid krijgen om het perfecte plaatje te schieten van in de savanne kuierende olifanten met de Kilimanjaro en de iconische acaciabomen op de achtergrond. Dit is onmiskenbaar Afrika!

Dag 4: Amboseli – Tarangire. Kruisen van grens tussen Kenia en Tanzania

Vandaag vertrekt u vroeg uit Amboseli. U wordt naar de grens tussen Kenia en Tanzania gereden– een rit van ruim 1,5 uur. Uw gids helpt u bij het verrichten van de formaliteiten en zorgt ervoor dat u de grens kruist. Nadat u de grens bent gepasseerd, wordt u door uw Tanzaniaanse gids verwelkomd. Hij neemt de begeleiding van zijn collega over. Van de grens wordt u via Arusha naar nationaal park Tarangire gereden.

Tarangire is, net als Amboseli, bekend om zijn olifanten. Maar in tegenstelling tot Amboseli, waar acaciabomen op de achtergrond pronken, wordt het beeld in Tarangire door enorme, oeroude en in alle opzichten majestueuze baobab-bomen gedomineerd.

U vindt hier ook zebra’s en gnoes in grote getale, en niet te vergeten koedoes, impala’s en gazellen. Deze dieren zijn prooien voor roofdieren en trekken zodoende leeuwen, luipaarden en hyena’s aan. Met een beetje geluk ziet u een Afrikaanse wilde hond voorbijkomen.

Het hele jaar door trekt de rivier wilde dieren aan. Het park heeft niet zoveel bezoekers als bijvoorbeeld de Ngorongoro-krater, wat het voordeel heeft dat u ongestoord van de dieren kunt genieten.

U rijdt verder naar Highview Hotel. U heeft hier één overnachting.

Dag 5: Van Highview via de Ngorongoro-krater naar de Serengeti

U zult vast en zeker aan Jurassic Park denken als u vanaf de rand de Ngorongoro-krater overziet. Voor u ligt de grootste intacte ‘caldera’, grote komvormige krater, ter wereld. Een caldera ontstaat na het instorten van een vulkaan. De vulkaan de Ngorongoro stortte 2 tot 3 miljoen jaar geleden in. De krater is ruim 600 meter diep en de bodem van de krater heeft een oppervlak van 260 km2. De vruchtbare vulkanische grond trekt massa’s dieren aan. Naar schatting leven er meer dan 30.000 grote dieren in de krater, onder andere de met uitsterven bedreigde zwarte neushoorns, die hier door bewapende rangers worden beschermd. De enige dieren die u niet in de krater zult tegenkomen, zijn de giraffes. De lange benen van deze bekoorlijke dieren lenen zich niet voor het bewandelen van de steile hellingen van de krater. Een reis naar Tanzania is pas compleet met een bezoek aan de Ngorongoro-krater, en dat staat vandaag nou juist als eerste punt op het programma. Overal ziet u dieren. Meerdere groepen leeuwen, gnoes, olifanten, buffels, zebra’s en massa’s vogelsoorten.

Na het middaguur laat u de krater achter u en zet koers naar de Serengeti. Het is een prachtige rit. Het landschap wordt geleidelijk vlakker. Hier en daar ziet u zebra’s en giraffes, en overal om u heen ziet u kleine Masai-dorpen. Zo nu en dan is de auto genoodzaakt te stoppen om een Masai met zijn geiten gelegenheid te geven de weg over te steken. Na het passeren van de grens bij de Serengeti zult u geen Masai meer zien. Na de grens wordt het landschap door dieren gedomineerd. U ziet groepen gnoes en zebra’s zover het oog reikt. De grote koritrappen komen ook veelvuldig voor. Dit zijn de grootste vliegende vogels in Afrika en worden vaak in de nabijheid van gnoes gezien. Ze voeden zich namelijk met de kleine insecten die de gnoes irriteren.

U overnacht midden op de vlakte van de Serengeti en valt wederom in slaap bij de geluiden van Afrika, die dwars door het canvas van uw tent gaan.

Dag 6: Safari in nationaal park Serengeti

Een hele dag op safari in de Serengeti, waarbij we op zoek gaan naar ‘The Big Five’: leeuwen, luipaarden, olifanten, neushoorns en buffels. U heeft de hele dag om van de dieren en de natuur in de fantastische Serengeti te genieten.

Het ecosysteem in het park is een van de oudste ter wereld. Terwijl u rijdend in de landcruiser alle indrukken in u opneemt, voelt u zich zowel nederig als verlegen. Buiten de droge periode zijn hier naast de eerder genoemde dieren ook enorm veel Thomsongazellen, buffels, topi’s, Grantgazellen, elandantilopen, knobbelzwijnen, adelaars, struisvogels enzovoorts. Vandaag zult u vast ook nijlpaarden zien en ruiken die ravotten in de zogenaamde hippopools.
De twee volgende nachten brengt u in Ikoma Wildcamp door. Ikoma Wild Camp ligt aan de rand van het noordwestelijke gedeelte van nationaal park Serengeti. U heeft hier een fenomenaal uitzicht over de Serengeti-vlakte en kans op een aantal zeer unieke belevenissen die u binnen in het nationaal park niet zult vinden.

Dag 7: Walking safari en 's avonds game drive

Vanwege het feit dat Ikoma net buiten het park ligt, is het mogelijk een aantal activiteiten te ondernemen, die het nationaal park zelf niet toelaat. Vandaag doet u hier uw voordeel mee. U gaat namelijk een wandeltocht met gids in de prachtige natuur maken. U wordt niet alleen door een gids maar ook door een bewapende beveiliger begeleid op uw wandeling. Onderweg kunt u gazellen, antilopen, zebra’s, gnoes, giraffen, olifanten, hyena’s, buffels – en misschien zelfs leeuwen zien. Het is een fantastische belevenis om in de wilde natuur te lopen, waar wij mensen niet de dienst uitmaken!
‘s Avonds krijgt u opnieuw een unieke belevenis die alleen buiten het nationaal park mogelijk is: een game drive. Een groot deel van de dieren van de Afrikaanse savanne is ‘s nachts het actiefst. Tijdens de nacht is het minder heet en verschijnen de herbivoren om, beschermd door het donker, gras te eten. Dat weten de opportunistische katachtigen maar al te goed, dus in tegenstelling tot overdag, waar deze beesten lui in de schaduw liggen, heeft u ‘s avonds kans om zowel leeuwen als hyena’s sluipend in de bush te spotten.

Wij kunnen een avond-game drive van harte aanbevelen. Het geeft een bijna magisch gevoel om in het donker veilig in de wagen te zitten en te weten dat er dieren rondom de wagen lopen. Bovendien worden uw zintuigen scherper in het donker en de geluiden uit de bush rondom u zijn duidelijker hoorbaar dan overdag.

Dag 8: Serengeti – Masai Mara. Kruisen van grens tussen Tanzania en Kenia
Dag 9: Masai Mara

Gisteren was u in de Serengeti, vandaag gaat u op game drive in de Masai Mara. Maar weet u dat de Masai Mara feitelijk deel uitmaakt van het enorme ecosysteem van de Serengeti? De Masai Mara is echter aanmerkelijk kleiner dan de Serengeti. De concentratie aan dieren is daardoor groter aan deze Keniaanse zijde van de grens. Op de grote open vlakten ziet u grote groepen olifanten, gnoes, zebra’s, nijlpaarden, giraffen, gazellen en andere plantenetende dieren. Ze zijn alle prooidieren van de leeuwen, hyena’s, luipaarden en cheeta’s.
De volgende dagen beleeft u een overvloed aan dieren van dichtbij vanuit een beveiligde landcruiser. Van juli tot en met oktober kunt u hier de grote trek zien van meer dan een miljoen gnoes, duizenden zebra’s en vele Thomsongazellen. Ze overbruggen maar liefst 1.200 km. Tijdens deze trek – bij het oversteken van de rivier de Mara – valt een groot aantal dieren ten prooi aan enorm grote nijlkrokodillen.

Dag 10: Masai Mara – Lake Naivasha

U neemt afscheid van de Masai Mara en de grote vlakten. De reis voert u door Masai-gebied, langs de oude vulkaan Longnot en tenslotte naar Lake Naivasha. Lake Naivasha is een zoetwatermeer dat op het hoogste punt van de Great Rift Valley ligt, 1.890 meter boven zeeniveau. Het gebied is vooral bekend om zijn nijlpaarden, giraffen, waterbokken, fluweelapen en zijn rijke en gevarieerde vogelleven, zowel strand- als trekvogels.
De namiddag is ter vrije besteding. Geniet van het zwembad of maak een wandeling in de heerlijke tuin. U kunt hier vaak antilopen, giraffes en apen zien. U heeft na het vele dagen stilzitten in een safariwagen misschien zin in beweging. U kunt tegen meerprijs een fietstocht met gids naar Hells Gate Nationalpark boeken. Deze fietstocht kunnen we warm aanbevelen. Hells Gate biedt geheel andere belevenissen dan de grote open vlakten die u de afgelopen dagen volop hebt gezien en laat u Kenia absoluut vanuit een heel ander perspectief zien!

Dag 11: Lake Naivasha – Nairobi. Terugreis

Vroeg in de ochtend gaat u aan boord om een boottocht op het meer te maken. Speur naar de nijlpaarden en de vele vogelsoorten die in dit gebied verblijven. In de loop van de ochtend zet u koers naar Nairobi. Hier wordt uw lunch geserveerd. De middag wordt besteed aan een aangename sightseeing in Nairobi.

‘s Avonds vertrekt u naar de luchthaven, waar u – met tussenlanding(en) onderweg – weer terugvliegt.

Het is mogelijk de reis met een heerlijke strandvakantie in Mombasa, op Zanzibar of Mauritius te verlengen.

Dag 12: Weer thuis

U landt in Nederland na een avontuurlijke vakantie.

Kies uit de onderstaande mogelijkheden
Combineer met

Mauritius voor families met kinderen, 5 nachten

Het tropische eiland Mauritius is een van de fascinerendste eilanden in de Indische Oceaan en een waar paradijs als u met kinderen reist. Het hele jaar door is hier een heerlijk klimaat en een ongelofelijk vriendelijke lokale bevolking. Het eiland wordt omgeven door kristalhelder water. Er zijn kindvriendelijke stranden die worden afgeschermd door een kleurrijk koraalrif, waardoor Mauritius eveneens een perfecte plaats voor snorkelen is. Mauritius heeft een ongelofelijk mooie natuur met weelderige bossen, kleine lagunes en watervallen waarbij het water bruisend van de berg valt.

Het eiland Mauritius is de ideale plek voor het hele gezin. Er is een zee aan activiteiten te ondernemen, zowel aan land als op het water. 8 km van het strand Flic-en-Flac ligt Casela Nature Park. Hier vindt u reuzenschildpadden, zebra’s, tijgers, leeuwen, giraffen, apen en 1500 vogels. Het is ook mogelijk om op een segway te rijden, over hangbruggen te lopen en nog veel meer.

De dagen op Mauritius zijn ter vrije besteding.

Het verblijf is inclusief halfpension.

Strandvakantie in Mombasa, 5 nachten

Sluit uw reis af met een strandvakantie in Mombasa.

Hier kunt in de schaduw van de palmen aan de witte stranden heerlijk ontspannen en in het aangename, azuurblauwe water zwemmen en bij het mooie koraalrif snorkelen.

Er is ook gelegenheid om de stad Mombasa te verkennen. Dit is de op een na grootste stad van Kenia. U kunt zich verheugen op het slenteren door de smalle straatjes, waar u Swahili en Arabisch cultuur kunt bewonderen. De lokale markten bieden lokale gerechten en exotische kruiden.

De dagen in Mombasa zijn ter vrije besteding, maar u kunt optionele excursies tegen meerprijs bijboeken als u de stad of omgeving wilt verkennen.

Mauritius voor volwassenen, 5 nachten

Het tropische eiland Mauritius is een van de exclusiefste en fascinerendste eilanden in de Indische Oceaan. Door het heerlijke klimaat en de vriendelijke lokale bevolking is het kleine paradijselijke eiland de perfecte plek voor een exotische vakantie. Bij het noemen van dit eiland denkt men vaak aan ontspanning en romantiek, maar het is ook een ideale bestemming als u van gastronomie, watersport en een mooie natuur houdt. Mauritius heeft prachtige stranden met wuivende palmen, kristalhelder water en een kleurrijk koraalrif. Op het eiland vindt u weelderige bossen, suikerrietvelden, bergen, bruisende watervallen en adembenemende kusten met kleine lagunes. De hoofdstad, Port Louis, biedt goede winkels en interessante musea.

De dagen op Mauritius zijn ter vrije besteding.

Het verblijf is inclusief halfpension.

Gorilla tracking in Oeganda, 4 nachten

U heeft gegarandeerd foto’s gezien van die zachte, harige berggorilla’s in Bwindi Impenetrable nationaal park in Oeganda.

Waarom niet uw reis in Oost-Afrika voltooien en uw vakantie verlengen met een uitstapje naar Oeganda op zoek naar de unieke berggorilla’s?

Om het makkelijk te maken hebben wij deze 5 dagen verlenging voor u, waarbij u naast gorilla-tracking ook op “walking safari”gaat in Lake Mburo nationaal park.

Natuurlijk zijn vlucht, gorillavergunning en halfpension op bijna alle plaatsen inbegrepen.

Gemakkelijker kunnen we het niet maken!

Let op: Deze verlenging gaat alleen door bij min. 2 personen.

U moet de verlenging uiterlijk 70 dagen voor vertrek boeken.

Bezienswaardigheden van Nairobi, 2 nachten

De hoofdstad en tevens grootste stad van Kenia, Nairobi, werd in 1899 gesticht als stopplaats langs de Britse spoorlijn naar Oeganda, de parel van Afrika. Vandaag de dag is het één van de meest kosmopolitische steden van Oost-Afrika en een ware mix van verschillende culturen en belevenissen, waarvan u met deze verlenging met stedentrip een indruk krijgt.

U heeft misschien weleens van het olifantenweeshuis David Sheldrick Wildlife Trust in Nairobi gehoord. Elke dag, rond de middag, worden bezoekers uitgenodigd het ‘weeshuis’ te betreden. U kunt zien hoe de jonge olifantjes met een zuigflesje door hun verzorgers worden gevoed. Het is zowel een grappige als zeer ontroerende belevenis. U kunt de olifantjes van heel dichtbij bekijken en meer over het werk van de stichting horen.

U heeft zeker ook weleens van de Deense schrijfster Karen Blixen en haar leven in Afrika gehoord, of misschien de film ‘Out of Africa’ met in de hoofdrollen Meryl Streep en Robert Redford gezien. Het is die film die begint met de woorden: ”I had a farm in Africa at the foot of the Ngong Hills”. De voormalige woning van Karen Blixen is tegenwoordig een museum. Een bezoek hieraan is een must als u in Nairobi bent. Karen Blixen heeft een grote rol in de stad gespeeld. Er is bijvoorbeeld een wijk naar haar vernoemd. Deze wijk heet ‘Karen’.

Misschien weet u ook dat u in Giraffe Centre giraffen met de hand kunt voederen? Dit staat net als een bezoek aan sieradenfabriek Kazuri op het programma van vandaag. In deze fabriek kunnen alleenstaande moeders werk krijgen, zodat ze voor hun kinderen kunnen zorgen.

Dit alles staat u te wachten tijdens deze kleine verlenging van uw reis met twee nachten in Nairobi en een dagtocht.

Strandvakantie op Zanzibar, 6 nachten

Zanzibar ligt in de Indische Oceaan en bestaat uit de hoofdeilanden Unguja (bekend als Zanzibar) en Pemba, plus heel veel kleine eilandjes. Het eiland Zanzibar is rijk aan natuur en cultuur. Witte zandstranden, een azuurblauwe zee en een fantastisch koraalrif. Het hele jaar door een warm en zonnig klimaat. Een dramatische geschiedenis met vele Arabische sultans, Portugese zeevaarders, slavenhandel en Europese ontdekkingsreizigers, die allemaal hun stempel hebben gedrukt op het eiland. Een van de interessantste steden van Afrika met een fraaie, Arabische architectuur. En niet te vergeten de heerlijke Swahili-keuken en de vriendelijke bevolking.

Toeslag voor eenpersoonskamer € 406
Unieke voordelen voor groepen vanaf 4 of meer personen – vraag vandaag nog een offerte aan om hier meer over te lezen.

De prijs is exclusief de consumentenbijdrage van € 2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking en exclusief administratiekosten van € 29 per persoon.
Wanneer wilt u reizen?
Vertrekdatum
Reisverslagen
Verhalen van reizigers
Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

Waarom voor Afrikareizen kiezen?
Waarom mensen voor ons kiezen

Wij zijn er altijd voor u

 • Persoonlijke service door reisadviseurs die zelf op de bestemming zijn geweest
 • Toegewijd reserveringsteam zorgt voor een vlotte reis
 • 24/7 assistentie terwijl u op reis bent

100 % gemak

 • Goed geplande routes met zorgvuldig geselecteerde hoogtepunten
 • Alle rondreizen zijn inclusief vluchten, transfers en accommodatie
 • Diverse mogelijkheden om uw rondreis op maat aan te passen
 • Accommodatie op prachtige plekken
 • Zorgvuldig geselecteerde plaatselijke gidsen met veel kennis en ervaring

Ervaring

 • Sinds 2006 hebben we al duizenden reizigers bediend
 • Alle reizen zijn door ons eigen team uitvoerig getest en op kwaliteit gecontroleerd
 • Langetermijnrelaties met een groot netwerk aan Afrikaanse partners

Meeste waar voor uw geld & Volledige bescherming

 • Wij garanderen u de beste prijzen
 • Door de uitstekende relaties die we met onze partners hebben, kunnen wij u de beste kwaliteit en prijs bieden
 • Wij optimaliseren onze logistiek en processen, zodat u alleen voor de belangrijkste dingen betaalt
 • Beschermd door calamiteitenfonds
 • Lid van ANVR
 • Lid van de Deense Rejsegarantifonden die dezelfde garanties biedt zoals u die kent van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
 • Persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.