• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeSeverin Safari Camp
Severin Safari Camp
Tsavo West National Park

Luxe en verwennerij midden in de wilde natuur. Dát is Severin Safari Camp.

In de ochtend was u op gamedrive. Nu zit u op uw eigen veranda voor de tent en bent aan het uitbuiken na een lunch. U denkt nog even aan de zeer verzadigde leeuw die u vanochtend zag. Het dier was zo’n beetje aan het hyperventileren na iets te gulzig een buffel te hebben verorberd.

Voor u ligt de bush. De rode aarde in de Tsavo geeft aan alles een rode gloed. Zebra’s en olifanten kleuren roodachtig door het stoffige zand.

U bevindt zich in het heerlijke, luxueuze tentenkamp Severin Safari Camp. Dit kamp omvat 27 klassieke Afrikaanse safaritenten met elk eigen terrassen, een eigen badkamer (uiteraard met warm water), elektriciteit en zachte bedden met klamboe.

Het kamp wordt door een aantal Masai-krijgers bewaakt. Er is namelijk geen omheining, dus er is dag en nacht bewaking door de Masai om te voorkomen dat wilde dieren het kamp binnendringen. U wordt ‘s avonds dan ook begeleid als u naar en van het diner komt. Dit geeft u het ultieme gevoel midden in de natuur te zijn, waar de dieren op nummer één staan.

Vanaf het zwembad is er bij helder weer uitzicht op de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro.

De maaltijden worden in het restaurant ‘Out of Africa’ geserveerd en bij het kampvuur kunt u van het laatste drankje van de avond en het uitzicht op de verlichte waterpoel, waar de dieren water drinken, genieten.

Onze populairste reizen
Hier reizen anderen naartoe
Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.