020 - 369 07 90
Klantenservice Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00. Di. en do.: 09.00 – 14.00

Accommodatie: Kenia

Op deze pagina kunt u wat meer lezen over de accommodaties die wij voor de safarireizen naar Kenia geselecteerd hebben. U kunt ook foto’s van de locaties zien.

Beweeg de muis over de kleine afbeelding om deze groter te zien.

Fairmont The Norfolk Hotel *****
Nairobi

Fairmont Norfolk is een 5-sterren hotel van internationaal formaat en ligt centraal in Nairobi.

Het hotel is in 1904 gebouwd. Het karakter uit die tijd is bewaard gebleven in de vorm van de gezellige sfeer, mooie tuinen en de historische inrichting.

Het hotel heeft een restaurant, bar, zwembad, spa en fitnessruimte.

Sarova Panafric ****
Nairobi

Sarova Panafric is een 4-sterren hotel van internationaal formaat. Het ligt op een veilige locatie midden in Nairobi en heeft een heerlijk zwembad, bar, restaurant en restaurant voor kleine hapjes.

Amboseli Sopa Lodge****
Amboseli National Park

Deze charmante lodge ligt in het Amboseli National Park aan de voet van de Kilimanjaro.

De ruime chalets liggen verspreid over het 200 ha grote terrein en zijn omgeven door mooie tuinen. Er zijn in totaal 83 kamers, alle voorzien van veranda, badkamer en toilet. Voor de inrichting is gekozen voor warme aardkleuren. Sommige kamers zijn voorzien van wandschilderingen geïnspireerd op Masai-kunst

Er is een mooie tuin met een zwembad en een fantastisch uitzicht op het hoogste punt van Afrika.

Lake Naivasha Sopa Lodge****
Lake Naivasha

Deze lodge is goed gesitueerd te midden van een grote grasvlakte met acaciastruiken en mooie bomen. De weelderige omgeving trekt veel dieren van de savanne aan, dus hier zijn vaak giraffen, waterbokken, vervetten en franjeapen te zien.

Er zijn in totaal 84 kamers verdeeld over 21 chalets met kleurrijke binnen- en buitenwanden. Alle kamers hebben een panoramaraam en een open veranda.

Daarnaast heeft de lodge onder andere een sauna en een mooi buitenzwembad.

Masai Mara Sopa Lodge ****
Masai Mara National Park

Masai Mara Sopa Lodge heeft 100 kamers. Deze lodge in het natuurreservaat Masai Mara is zeer populair. Door de wat hogere ligging in een heuvelachtig gebied bij de Oloolaimutia Hills is er een mooi uitzicht over de Masai Mara. Er zijn twee buitenzwembaden, waarvan de ene een kinderbad. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer en een veranda.

Sarova Mara Game Camp ****
Masai Mara National Park

In de Masai Mara kunt u van de Sopa Masai Mara Lodge naar dit tentenkamp upgraden. Ideaal als u dichter bij de natuur wilt zijn.

In het Sarova Mara Game Camp zit u bij wijze van spreken op de eerste rij wanneer de grote trek van dieren in de periode van augustus tot eind september plaatsvindt. Meer dan 1,2 miljoen gnoes en 200.000 zebra’s gevolgd door Afrikaanse roofdieren overbruggen elk jaar een afstand van duizenden kilometer om aan de droogte te ontsnappen.

De accommodatie bestaat uit tenten van het luxueuze soort. Er worden veel activiteiten aangeboden, er is met andere woorden veel te beleven. U kunt onder andere op excursie gaan om het vogelleven te ontdekken, minigolf spelen of vissen.

Prijs voor een upgrade:

Per nacht vanaf € 112 Per persoon
Per kind jonger dan 12 jaar vanaf € 82 per nacht Per persoon

Ol Tukai Lodge ****
Amboseli National Park

De lodge heeft 80 luxueuze chalets. In elk chalet kunnen twee personen verblijven. Alle chalets zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een badkamer. De kamers zijn modern, comfortabel en van natuurlijke materialen zoals rubberwood, steen en leisteen uit de omgeving gemaakt. Alle kamers hebben een eigen terras met een mooi uitzicht over de vlaktes aan de voet van de Kilimanjaro. De lodge heeft een heerlijk zwembad waar u helemaal tot rust kunt komen.

Samburu Sopa Lodge ****
Samburu National Park

Samburu Sopa Lodge ligt op een unieke locatie en hoger dan de rest van de omgeving, zodat de lodge een panorama over het indrukwekkende park Samburu biedt.

Na aankomst wordt men in de lodge verwelkomd. Er zijn 60 kamers met in totaal plaats voor 120 gasten.
Er is een zwembad, kinderbad, restaurant, bar en lounge. De lodge heeft wifi.

De gebouwen zijn in traditionele Samburu-stijl gebouwd en smaakvol ingericht. De traditionele huizen waren zeer laag en hadden kleine ramen. De kamers van de lodge daarentegen hebben een hoog plafond, grote ramen, veel meer ruimte en een aparte badkamer.

Het meest unieke van de kamers is echter dat ze alle een eigen terras hebben met uitzicht op een waterplas, waar vaak dieren komen.

Ashnil Aruba Lodge
Tsavo East National Park

Ashnil Aruba Lodge ligt midden in het Tsavo East National Park, vlak bij de Aruba-dam in de Voi-rivier. Het reservoir trekt een groot aantal dieren en vogels naar het gebied.

De lodge heeft 40 kamers, elk met een terras. Alle kamers hebben een kluisje en plafondventilator.

Het restaurant bevindt zich in het hoofdgebouw. Het restaurant heeft van uit elke hoek een fantastisch uitzicht op de Aruba-dam.

Buiten vindt u een heerlijk zwembad, en verder is er een lounge, bar en ijskiosk.

Kilaguni Serena Safari Lodge ****
Tsavo West National Park

Kilaguni Serena Safari Lodge ligt ideaal in de luwte van de Kiliamanjaro en de vulkanische bergketen Chyulu Hills.

Deze klassieke, van steen gebouwde, lodge heeft uitzicht over een eigen waterplas, waar dagelijks olifanten, buffels en andere wilde dieren komen.

Er zijn in totaal 56 kamers in de lodge. Alle kamers hebben een eigen veranda, sommige met uitzicht over de waterplas, andere kijken op de Chyulu Hills uit.

De lodge heeft een centraal gelegen eetruimte gemaakt van natuursteen en met een rieten dak. De eetruimte en de bar staan in verbinding met een terras dat direct op de waterplas uitkijkt.

Verder is er een zwembad en een zonneterras.

Ashnil Aruba Lodge ****
Tsavo East National Park

Ashnil Aruba Lodge ligt midden in het Tsavo East National Park, vlak bij de Aruba-dam in de Voi-rivier. Het reservoir trekt een groot aantal dieren en vogels naar het gebied.

De lodge heeft 40 kamers, elk met een terras. Alle kamers hebben een kluisje en plafondventilator.

Het restaurant bevindt zich in het hoofdgebouw. Het restaurant heeft van uit elke hoek een fantastisch uitzicht op de Aruba-dam.

Buiten vindt u een heerlijk zwembad, en verder is er een lounge, bar en ijskiosk.