• Tevreden reizigers sinds 2006
 • Toegewijde reisexperts
 • Bewezen reiskwaliteit
 • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
 • Prijsgarantie
 • 24/7 assistentie
 • Lid van het reisgarantiefonds
HomeContact met ons opnemen

Contact met ons opnemen

Aclass A/S – Afrikareizen.nl

Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J
Denemarken

Telefoon: 020 – 369 07 90
E-mail: info@afrikareizen.nl

BTW nummer: 28690924 Aarhus/Denemarken
KvK: DK28690924

U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. U kunt ook het contactformulier hiernaast invullen.

We beantwoorden alle vragen binnen één werkdag.

Het team achter Afrikareizen.nl

Richard Thijssen

Richard Thijssen

Reisadviseur

Richard is Nederlander en heeft zich altijd al geïnteresseerd voor reizen. Hij ontwikkelde een grote interesse voor reizen naar Afrika toen hij bijna een jaar in Kenia woonde.

Zijn beste reiservaring stamt ook uit Kenia. De combinatie van Afrikaanse cultuur, natuur, dieren en vriendelijke mensen is echt bijzonder. Je weet nooit wat je te wachten staat. Hij deelt graag zijn eigen ervaringen over hoe het is om in Kenia te zijn.

Naast zijn werk voetbalt Richard graag, maar hij brengt het liefst tijd door met zijn gezin of trekt eropuit samen met zijn zoon.

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Reisadviseur en boekingsspecialist

Jude is verantwoordelijk voor de verkoop en verwerking van boekingen, van reizen, hotels en vluchten naar Afrika. Zij is zelf op safari geweest in Tanzania welke volgde met een strandvakantie naar Zanzibar. De safari overtrof haar verwachtingen, vooral de krater was wonderschoon: zoveel mooie wilde dieren gezien tijdens deze trip. De dagen op Zanzibar vond zij heel fijn om alle mooie indrukken te verwerken, wat een paradijselijk eiland.

De trekking naar het Annapurna Base Camp in Nepal was een mooi voorproefje op haar meest unieke reiservaring: De Kilimanjaro trip: via de Lemosho route naar de top van de Kilimanjaro: haar meisjesdroom uitgekomen. Om dagenlang in de bergen rond te wandelen en fysiek uitgedaagd worden, heel bijzonder.

Zij heeft zelf een jaar rondgereisd als backpacker in Australie en Nieuw Zeeland en prefereert een avontuurlijke, spontane en basic manier van reizen: met rugzak en tent. Samen met haar Deense echtgenoot heeft Jude 4 maanden rondgereisd in Azie en de schoonheid en prachtige cultuur van Laos, Cambodia, Thailand, Myanmar en Nepal gezien. Tijdens haar studie Sociologie heeft Jude 3 maanden in Aruba gewoond.

Jude ziet het als een voorrecht om in de reisbranche te werken en kijkt er naaruit om haar reiservaring in Zuid Amerika en Afrika uit te breiden met haar man en kinderen.

Pernille Grøngaard Kristensen

Pernille Grøngaard Kristensen

Reisadviseur

Pernille is verantwoordelijk voor de verkoop op Afrika-Safari, het Deense zusterbureau van Afrikareizen.nl. Ze werkt al jaren in de reisbranche. Ze heeft altijd veel gehouden van reizen en ze reist zo vaak mogelijk met haar gezin. Pernille is de moeder van 3 kinderen die allemaal al vanaf hun 1e mee op reis zijn geweest.

”Ik vind het moeilijk om een bepaalde reiservaring te bedenken, maar het reizen met mijn kinderen is altijd bijzonder. De belevenissen en herinneringen die je krijgt als je met kinderen reist zijn onbetaalbaar en door het enthousiasme van de kinderen is het eenvoudig om met hen te reizen.”

De reizen die zij zich het beste kan herinneren zijn haar safari’s naar Afrika, het duiken in Australië, een helikoptertocht boven Mount Cook, Koh Racha in Thailand en de zonsondergang bij de Grand Canyon.

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Reisadviseur

Ingun werkt sinds oktober 2012 bij Afrikareizen en is verantwoordelijk voor de verkoop in Noorwegen. Ze is opgeleid tot fysiotherapeut, maar is het meest in haar sas als ze met reislustige klanten praat.

Ingun is dol op Afrika. Ze heeft o.a. 2 jaar in Ethiopië gewoond, waar ze les gaf op een lokale school. Tijdens haar verblijf aldaar werd ze goed in het afdingen op de prijs van een taxirit, en dat in de lokale taal, het Amhaars! Ze heeft ook in Kenia, Tanzania en Zambia gereisd en heeft meerdere aparte avonturen beleefd. Ze heeft koffie gedronken met leden van een stam in de Blauwe Nijlvallei, de sloppenwijk in Nairobi bezocht en op traditionele wijze, met pijl en boog, in Tanzania gejaagd.

Een van de hoogtepunten van de safari die Ingun in Tanzania maakte, was de ballonvaart boven de Serengti. Ingun heeft ook op de top van de Kilimanjaro gestaan en geeft graag raad en advies aan hen die dit ook willen gaan doen.

Ingun is getrouwd en heeft drie kinderen, die zich nu al verheugen om mee op safari te mogen!

Neil Smith

Neil Smith

Reisadviseur

Neil heeft een gevarieerde carrière achter de rug als politieagent, autostoffeerder en reisadviseur. Hij wil graag nieuwe reis- en culinaire ervaringen opdoen en met het hele gezin op spannende vakanties gaan.

Hij heeft in allerlei landen gewoond en gereisd, onder meer in Duitsland, Denemarken, Nederland, Hongarije en de VS.

Zijn beste reiservaringen waren een overnachting in Serengeti Wild Camp, een bezoek aan het David Sheldrick Elephant Sanctuary in Nairobi, een ontmoeting met een aantal enorme krokodillen in Costa Rica en de zonsondergang boven Cienfugos Bay in Cuba met een mojito in zijn hand!

Neil heeft drie kinderen en vindt het leuk om verschillende sporten te beoefenen. Hij is ook trainer voor het plaatselijke voetbalelftal.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Reisadviseur

Iida is een reislustige Finse dame die in meerdere landen heeft gewoond, o.a. in Thailand en Griekenland, waar ze als gids werkzaam was. Ze is binnen de toeristische branche opgeleid en helpt tegenwoordig onze Finse klanten met het vinden van hun droomreis.

Haar enthousiasme voor het reizen is een drijfveer die haar unieke belevenissen heeft gegeven. De nachten die ze in een Thais regenwoud doorbracht en waarbij al haar zintuigen werden geactiveerd, en de nachten in de savanne, waarbij ze slechts door canvas van de wilde dieren was gescheiden, zullen haar altijd bijblijven. Ze heeft ook onder water de dieren van heel dichtbij beleefd, o.a. tijdens het duiken bij de Phi Phi-eilanden.

In het algemeen heeft Iida veel exotische dieren gezien, andere culturen en de mooiste zonsondergangen beleefd. Ze hoopt dat de toekomst nog meer unieke belevenissen voor haar en haar geliefde als reispartner in petto heeft.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administration Manager

Lene is onze administratiemanager en werkt sinds 2015 bij ons. Lene is opgeleid in de communicatie en was vroeger in de marketing en communicatie werkzaam, zowel in- als extern. Als administratiemanager heeft Lene vele verschillende taken. Ze ziet er streng op toe dat alles in ons kantoor goed verloopt, voert interne projecten uit en houdt zich met de klantenfeedback bezig. Ze ervaart de verhalen van de klanten over de mooie en unieke belevenissen als leuk en spannend. Ze inspireren haar om zelf weer de koffer te pakken en naar droombestemmingen te reizen.

Lene heeft al vele reizen gemaakt, onder andere naar de VS, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, China en Afrika. Een wandeling op de Chinese Muur en bush camping bij Ayers Rock in Australië behoren tot haar grootste reisbelevenissen. Cuba en Latijns-Amerika staan ook op haar verlanglijstje. Ook haar toekomstige reizen zullen vast voor grote belevenissen zorgen.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Hoofd Verkoop

Door haar opleiding rechten, Frans en media/communicatie heeft Elisabeth een breed scala vaardigheden. Elisabeth heeft jarenlange ervaring uit de reiswereld. Eerst in de hotelbranche en daarna bij een reisbureau. Sinds 2009 maakt ze deel uit van Afrika-safari.dk, het Deense zusterbureau van Afrikareizen. Elisabeth is verantwoordelijk voor de verkoopafdeling en haar grootste drijfkracht is om de droomreizen van mensen mogelijk te maken. En om op interessante bestemmingen unieke ervaringen te creëren.
Ze is zelf op veel van onze reisbestemmingen geweest, onder meer op safari in Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania en Namibië. In de loop van de tijd is ze ook naar Kaapstad, Mauritius, China, Indonesië, Peru, Bolivia en Brazilië en op diverse plekken in het Midden-Oosten geweest.
Op het persoonlijke vlak vindt Elisabeth het leuk om haar vrije tijd door te brengen samen met goede vrienden en om te wandelen in de natuur. Maar ze vindt het ook fijn om een goed boek te lezen.

Anja Østermark

Anja Østermark

Medewerker Reserveringen

Anja heeft jarenlang in Qatar gewoond en is nu teruggekeerd in de reisbranche, waarin zij jaren ervaring heeft.

Van jongs af aan heeft ze veel gereisd en ook nadat ze kinderen kreeg, is ze daarmee doorgegaan.

Als Anja op reis is, houdt zij het meest van een combinatie van natuur, stad, strand en een actieve vakantie. Ze vindt het ook leuk om lange roadtrips te maken en heeft onder meer kriskras door Australië gereisd en van Qatar, via Saoedi-Arabië, naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Haar meest recente reizen waren naar Afrika. Hier maakte zij een reis naar Mozambique en Zuid-Afrika en een safari in Tanzania, waaraan ze een strandvakantie in Zanzibar had vastgeplakt.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Medewerker Reserveringen

Tanja werkt al meer dan 15 jaar in de reisbranche. Ze was even weg om een opleiding tot voedingsdeskundige te doen, maar kon de reisbranche toch niet missen en is nu weer terug. Ze houdt van de contacten met leveranciers en luchtvaartmaatschappijen en de uitdagingen die deze met zich meebrengen.

Tanja houdt ervan om zelf te reizen en heeft haar beste reiservaringen opgedaan in Brazilië, Thailand en Tanzania. Tijdens de laatstgenoemde reis moest Tanja even slikken toen ze een gegrilde eekhoorn voorgeschoteld kreeg die de gids met zijn pijl en boog had gedood. Wie kan daar nou nee tegen zeggen?

De volgende keer dat Tanja op reis gaat, neemt ze haar gezin mee, dat nu ook uit 2 leuke kinderen bestaat.

Lene Løcke

Lene Løcke

Medewerker Reserveringen

Lene heeft altijd van reizen gehouden en om de wereld in te trekken. In haar jonge jaren reisde ze maandenlang door Afrika en Zuid-Amerika. Tijdens deze backpackerreizen waren ervaringen en  vrijheid belangrijker dan comfort. Sindsdien heeft ze kinderen gekregen en een goede planning is daarom nu wel van belang. Al heeft het af en toe tot een cultuurschok geleid, toch vindt Lene het het interessantst om naar plekken te gaan die erg verschillen van Europa. Zoals het avontuurlijke, kleurige en vieze India met heilige koeien, tulbanden, mooie sari’s en sprookjesachtige paleizen. Dit alles te midden van chaos, lawaai, vreemde hoornmuziek, dansende cobra’s en oeroude heilige rituelen. In 2004 leidde haar reiservaring tot een baan in de reisbranche, waar Lene nu het genoegen heeft om onze klanten de wereld te laten zien en herinneringen voor het leven op te doen.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Anne Mette kreeg als kind, vanaf de achterbank van de gezinsauto, veel van Europa te zien, maar als teenager kreeg ze passie voor Latijns-Amerika. Ze heeft in achtereenvolgens het regenwoud van Ecuador, de metropool van Argentinië – Buenos Aires, het zuidelijke strandparadijs van Brazilië – Florianópolis en de hoofdstad van Peru – Lima gewoond. Anne-Mette kan salsa- en tangodansen en beheerst Spaans en Portugees. Ze heeft echter ook vaak Azië bezocht om daar kookcursussen te volgen, te duiken en tempels te bezoeken.

Anne Mette is dol op lange wandelingen maken, de natuur en wilde dieren van heel dichtbij bewonderen – ook onder water, ze duikt namelijk graag in aangenaam warm water. Haar voorkeur gaat uit naar een combinatie van enerzijds veel activiteiten en anderzijds ontspannen een boek op het strand lezen.

Louise Glindtvad

Louise Glindtvad

Booking Specialist

Louise werkt al bijna tien jaar in de reisbranche en heeft zich met zowel de verkoop, service als tickets beziggehouden. Ze is tegenwoordig booking specialist.

Louise is altijd al dol op reizen geweest. Na het voltooien van het gymnasium trok ze er echt op uit. Met rugzak reisde ze naar o.a. Australië, Azië, Afrika, VS en Europa. Door de komst van haar twee zoontjes vindt het reizen tegenwoordig wat comfortabelere plaats. Het jongste zoontje ging overigens al mee in het vliegtuig toen hij nog maar zes weken oud was.

Louise bewaart de beste herinneringen aan Australië. Gedurende bijna een jaar reisde en werkte ze in dit land. Dit was een ongelooflijk spannende reis waarbij ze een enorme persoonlijke ontwikkeling doormaakte. Maar nu heeft ze kinderen en behoren alle gezinsreizen die ze heeft gemaakt, tot haar beste reizen. Voor haar is de unieke tijd die je als gezin samen doorbrengt, ver weg van de stress en drukte thuis, goud waard en iets waar je lang op kunt teren.

Rikke Holm

Rikke Holm

Hoofd Reserveringen

Rikke heeft jaren ervaring uit de reisbranche en maakt al sinds 2010 deel uit van Aclass. Ze is verantwoordelijk voor de afdeling reserveringen, waar de klant altijd centraal staat.

Reizen betekent veel voor haar en ze heeft in de loop van de jaren veel gereisd in Azië, Australië, de VS en het grootste gedeelte van Europa. Ze reist haar hele leven al, want ze houdt ervan om nieuwe culturen te zien en dat vrije gevoel te krijgen als je reist.

Haar beste reiservaring is als Rikke haar gezin mee kan nemen op avontuur en ervaren hoe je als gezin dichter bij elkaar komt. Goede herinneringen heb je de rest van je leven!

In haar vrije tijd brengt Rikke tijd door met familie en vrienden. Ze ontspant thuis met een potje tafeltennis op de pingpongtafel van het gezin.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Productmanager

Winnie is eigenlijk doctorandus geschiedenis, maar reist haar hele leven al. Als klein kind zag ze Europa vanaf de achterbank van de auto van haar ouders. En zo gauw ze het gymnasium af had, pakte ze haar rugzak en ging op avontuur.

Haar leukste reiservaring was toen ze in Afrika over een babygiraf struikelde. Of misschien was het toch de zon die op de sneeuw scheen boven op de Aconcagua. Een bruiloft in Thailand, of een ongeplande roadtrip door Texas. Ze is dol op contrasten en om een kijkje achter de schermen te nemen in de landen die ze bezoekt.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Productmanager

Michelle kwam in 2012 bij ons als stagiare en ging toen verder als studentmedewerker. Ze kwam in 2015 in vaste dienst op onze productafdeling. Daar werkt ze met wat ze leuk vindt, namelijk het samenstellen van nieuwe en interessante reizen aan de hand van haar eigen ervaringen.

Michelle heeft de meeste werelddelen bezocht en heeft altijd veel plezier beleefd aan reizen. Ook al bezoekt ze een bestemming voor de tweede, derde of vierde keer, toch ziet ze er elke keer weer iets nieuws.

De wereld rondreizen en andere culturen ontmoeten is een eyeopener voor hoe verschillend je kunt leven. Door reizen leef je en leer je en Michelle heeft erdoor ingezien dat de kleine dingen in het leven echt belangrijk zijn.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Productmanager

Christina werkt al meer dan 15 jaar in de reisbranche en de afgelopen 10 jaar heeft ze gewerkt aan het produceren van reizen. Het is interessant en uitdagend om samen te werken met mensen uit de hele wereld. En ze vindt het leuk om reizen samen te stellen, waarvan ze weet dat onze klanten er een fantastische ervaring door krijgen.

Toen ze jong was ging ze backpacken en was toen lang op reis. Daarna wilde ze nog meer van de wereld zien en meemaken. Ze heeft tegenwoordig twee lieve kinderen die gelukkig ook van reizen houden.

Ze is dol op de natuur en op dieren, maar wat haar op reis het meeste boeit is als je een stukje geschiedenis kunt zien. Dus als je bijvoorbeeld in Mexico boven op een oude Mayaruïne staat.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Hoofd Financiële Administratie

Peter heeft een opleiding managementaccounting gedaan en heeft 7 jaar als consultant bij Deloitte gewerkt. Bij Deloitte was hij onder meer anderhalf jaar uitgezonden naar Londen en deed hij opdrachten in Australië. Peter heeft via zijn werk als consultant veel ervaring opgedaan ”in the world of finance”.

Peter heeft voornamelijk in Europa, Amerika en Azië gereisd, waarbij het hoogtepunt een fly-drivevakantie van Vancouver naar Banff en vice versa was, in de fantastische natuur. De grappigste reiservaring komt uit Borneo, waar de plaatselijke bevolking dacht dat hij een professionele badmintonspeler was en hem om een handtekening vroeg. ”Ik zei netjes nee, maar ze stonden erop, dus ik moest toch iets neerkrabbelen.”

Alex Kasper Granild

Alex Kasper Granild

Businesscontroller

Alex heeft een opleiding accountancy gedaan en heeft gewerkt als accountant. Hij werkt al jaren in de reisbranche en heeft normaal te maken met vrijwel alle aspecten van de financiële afdeling.

Alex is onder meer met zijn gezin in Florida geweest. Een van de hoogtepunten tijdens deze reis was dat zijn toen 5-jarige zoontje een alligator vast mocht houden. Maar ook de bezoekjes aan het Kennedy Space Center en het Magic Kingdom waren voor hen geweldige ervaringen.

Daniel Lipp Carstensen

Daniel Lipp Carstensen

Controller

Daniel heeft een beroepsopleiding financial-controller gedaan, waarna hij in de zomer van 2016 bij Aclass als leerling op de financiële administratie begon. Hij is blij dat hij deel uitmaakt van zo’n professioneel team, want daardoor kan hij zich helemaal concentreren op de klant.

Hij is als kind vaak op charterreis geweest in Europa en heeft genoten van deze zonvakanties. Maar zijn beste reiservaring stamt uit Thailand, waar hij een enorm cultuurverschil zag vergeleken met Denemarken. Hij was vooral geboeid door hoe mooi het daar was. Hij ging er snorkelen en zag met eigen ogen hoe rijk het leven er onderwater is.

Dino Karalic

Dino Karalic

Hoofd Marketing

Dino heeft meer dan 10 jaar ervaring met marketing en commerciële bedrijfsontwikkeling, voornamelijk uit de reisbranche. Hij hecht veel waarde aan marketing die relevant, effectief en uniek is. En aan het feit dat onze klanten elke keer een onvergetelijke ervaring hebben, want een betere marketing bestaat er niet.

Dino heeft veel van onze reisbestemmingen bezocht en daar fantastische en unieke dingen meegemaakt. Hij houdt ervan om goed te slapen en volgens Dino slaap je het allerbeste in een tentenkamp in Nationaal Park Masai Mara in Kenia.

Hij brengt zijn vrije tijd door samen met zijn gezin met twee kleine kinderen. Af en toe maakt hij tijd voor zijn vrienden. En als je het Dino vraagt, dan is een bezoekje aan het fitnesscentrum of hardlopen aan zee een prima manier om te onthaasten.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO-Specialist

Trine is SEO-specialist en ontwikkelt inhoud voor onze websites en zorgt ervoor dat de zoekmachines ons kunnen vinden.

De eerste ”echte” reis die Trine maakte was toen ze 2 weken op Interrail door Europa ging. Ze zat op dat moment nog op het gymnasium. Sindsdien heeft ze een klassieke wereldreis gemaakt en talloze stedentrips en charterreizen en ze heeft een half jaar in China gewoond, toen ze Chinees studeerde aan de universiteit van Aarhus.

China heeft een speciaal plekje in haar hart. Het verblijf in het land heeft haar de mooiste momenten bezorgd, maar ook uitdagingen op het culturele en persoonlijke vlak en qua taal. Haar liefde voor de taal bestaat echter nog steeds.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Algemeen Directeur

Claus is opgeleid in de transport- en logistiekbranche en heeft 8 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Onder meer in Duitsland, China, Japan en Korea. In de loop van de tijd heeft Claus gereisd in Azië, Europa, de VS en Canada, maar ook in Kenia, Tanzania en Zuid-Afrika.

Claus ging in 2012 deel uitmaken van Afrika-Safari.dk, het Deense zusterbureau van Afrikareizen. en heeft vanaf dag 1 de ambitie gehad om onze klanten een fantastische ervaring te geven. Hij wil de slogan ”we geven de klanten de reis van hun leven” echt waarmaken. Dit is de spil waar alles om draait bij Afrikareizen. Daarbij hoort respect voor de natuur, de dieren en onze partners op de diverse bestemmingen.

In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door met zijn gezin. Hij reist graag naar een van de interessante bestemmingen van Afrikareizen of golft met zijn vrienden.

Waarom voor Afrikareizen kiezen?
Waarom mensen voor ons kiezen

Wij zijn er altijd voor u

 • Persoonlijke service door reisadviseurs die zelf op de bestemming zijn geweest
 • Toegewijd reserveringsteam zorgt voor een vlotte reis
 • 24/7 assistentie terwijl u op reis bent

100 % gemak

 • Goed geplande routes met zorgvuldig geselecteerde hoogtepunten
 • Alle rondreizen zijn inclusief vluchten, transfers en accommodatie
 • Diverse mogelijkheden om uw rondreis op maat aan te passen
 • Accommodatie op prachtige plekken
 • Zorgvuldig geselecteerde plaatselijke gidsen met veel kennis en ervaring

Ervaring

 • Sinds 2006 hebben we al duizenden reizigers bediend
 • Alle reizen zijn door ons eigen team uitvoerig getest en op kwaliteit gecontroleerd
 • Langetermijnrelaties met een groot netwerk aan Afrikaanse partners

Meeste waar voor uw geld & Volledige bescherming

 • Wij garanderen u de beste prijzen
 • Door de uitstekende relaties die we met onze partners hebben, kunnen wij u de beste kwaliteit en prijs bieden
 • Wij optimaliseren onze logistiek en processen, zodat u alleen voor de belangrijkste dingen betaalt
 • Beschermd door calamiteitenfonds
 • Lid van ANVR
 • Lid van de Deense Rejsegarantifonden die dezelfde garanties biedt zoals u die kent van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
 • Persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker en relevanter voor u te maken, en om gerichte advertenties te tonen. U gaat akkoord als u verder klikt.

Klik hier als u niet akkoord gaat met cookies. Wij gebruiken een cookie om te onthouden dat u niet akkoord gaat.

Lees hier meer.