• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeTentenkamp in het Khwai-gebied
Tentenkamp in het Khwai-gebied
Okavango

Vind uw innerlijke avonturier en maak de Okavango-delta mee op de enige juiste manier: namelijk vanuit een tent. U hoort ‘s nachts de olifanten, impala’s en brullende leeuwen, wordt wakker van vogelgezang en drinkt ‘s avonds een koud biertje bij het kampvuur, terwijl u uitkijkt op de prachtige sterrenhemel.

De tent, waarin u overnacht, is ongeveer 12 m² en gemaakt van stevige canvas met grote ramen erin. U kunt er rechtop in staan, hebt lampen die op zonne-energie werken, een kledingrek, en voor alle ramen en deuren hangt een muggennet. Buiten de tent vindt u een klein, schaduwrijk afdak met een tafel en stoelen eronder, zodat u van het uitzicht op de natuur kunt genieten. U slaapt op een comfortabel veldbed met een heerlijk zachte matras, echte dekbedden en kussens, en een nachtkastje naast het bed. Meteen buiten uw tent vindt u uw eigen bush-badkamer met douche en toilet. Er is geen elektriciteit of stromend water in de tent, en de spoelfunctie van het toilet bestaat uit een hoop zand en een schepje – maar er IS in elk geval een toilet! U krijgt meerdere keren per dag warm water en u kunt u wassen in een klein teiltje dat op een rek buiten de tent staat. Als u de film “Out of Africa” hebt gezien, dan weet u precies wat we hier bedoelen. ‘s Middags wordt er water opgewarmd dat vervolgens in een emmer wordt gedaan met een douchekop eronder, zodat u een lekker warme douche kunt nemen. Het is primitief, maar toch comfortabel en het belangrijkste is dat u overnacht in de natuur, waarbij u geen sporen achterlaat, terwijl u dicht bij de dieren in de delta komt.

De maaltijden worden gebruikt in de eetzaal-tent en het eten is heerlijk! Het is bereid met verse ingrediënten, en buitengewoon smakelijk en vullend. Dat is ook wel nodig, omdat u veel honger krijgt als u op safari bent. Als u dat wilt, kunt u natuurlijk een koud biertje of een glas wijn bij het eten krijgen. En er is ook de hele dag thee en koffie beschikbaar.

Onze populairste reizen
Hier reizen anderen naartoe
Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.