• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeCresta Maun Resort
Cresta Maun Resort
Maun

Ongeveer 10 km buiten Maun vindt u de Cresta Maun Lodge. Het hotel staat te boek als een driesterrenhotel, maar de kwaliteit ervan komt overeen met die van een viersterrenhotel.

U vindt hier 83 kamers, allemaal met uitzicht op zee en de rivier. Als de rivier niet droogstaat, zijn er veel vogels in de tuin rond het hotel.

Alle kamers zijn modern ingericht en in lichte kleuren gehouden, en hebben een koelkast, thee- en koffiefaciliteiten, airconditioning, platte tv en gratis wifi. Het fijne van de kamers op Cresta Maun is dat er zoveel mogelijkheden zijn om uw camera’s en mobiele telefoons op te laden. Dat hebt u echt nodig, want u maakt in Botswana al gauw honderden foto’s.

Het gezellige loungegebied van het hotel is ingericht met natuurlijke materialen en in lichte kleuren gehouden. De gezellige banken op het terras nodigen uit om van een koud drankje te genieten, terwijl u de achterblijvers thuis jaloers maakt met de foto’s die u uploadt. Wilt u even afkoelen, neem dan een duik in het zwembad en luier daarna in een van de ligstoelen.

Het restaurant biedt zowel à la carte gerechten als een buffet en het eten is heerlijk en wordt bereid met lokale ingrediënten.

Onze populairste reizen
Hier reizen anderen naartoe
Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.