• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeChobe Marina Lodge
Chobe Marina Lodge
Nationaal park Chobe

Midden in het stadje Kasane, op loopafstand van de winkels, banken en supermarkten en op slechts enkele minuten rijden van de ingang van Nationaal park Chobe vindt u deze mooie 4-sterren lodge, Chobe Marina Lodge.

Op het prachtige terras met uitzicht over de Chobe River kunt u genieten van uw ontbijt onder de schaduwrijke bomen, voordat u eropuit gaat voor de belevenissen van die dag. Het unieke van een safari in Nationaal park Chobe is dat u de mogelijkheid hebt om traditionele gamedrives over land te maken, maar ook om de natuur en dieren vanaf het water mee te maken, tijdens een cruise op de rivier de Chobe.

Tijdens de stille middaguren als de zon hoog aan de hemel staat, kunt u ontspannen aan het zwembad waar u ligstoelen en een poolbar vindt.

De 60 ruime kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, een plafondventilator, flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten, koelkast en een klamboe boven de bedden.

De lodge heeft twee restaurants, een wellnessafdeling en twee bars, waarvan de ene ideaal is om te genieten van een zogeheten “sundowner” met uitzicht over de rivier en de zon die ondergaat boven het nationaal park.

Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@afrikareizen.nl

Bel naar:
020 - 369 07 90

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden. U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Afrikareizen.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.