020 - 369 07 90
Klantenservice Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00. Di. en do.: 09.00 – 14.00

Accommodatie: Botswana

Op deze pagina kunt u wat meer lezen over de accommodaties die wij voor de safari’s in Botswana geselecteerd hebben. U kunt ook foto’s van de locaties zien.

Beweeg de muis over de kleine afbeelding om deze groter te zien.

Kubu Lodge***
Chobe National Park

Vanuit Kubu Lodge heeft u uitzicht over de rivier de Chobe in de noordoostelijke hoek van Botswana, 2 kilometer van de historische grens tussen Botswana, Namibië, Zambia en Zimbabwe. De locatie bij de rivier en vlak bij Chobe National Park maken de lodge tot een ideaal startpunt voor safari’s.

De lodge heeft charmante op palen gebouwde chalets met rieten dak. Alle chalets zijn voorzien van een eigen balkon, waar u de rivier en het omringende park van boven kunt bekijken. Als u wilt ontspannen, is er een zwembad, restaurant en bar. Er is ook 2 km lang natuurpad dat bij een uitkijkpost in de boomtoppen eindigt.

Sango Camp***
Khwai

Sango Safari Camp ligt in de schaduw van de bomen bij de rivier de Khwai aan de rand van een typisch Afrikaans dorpje, Khwai, en op de grens van het wildreservaat Moremi. Vanuit deze accommodatie kunt u het dierenleven en de cultuur van dit unieke gebied bewonderen.

Er is plaats voor tien gasten in Meru-tenten, die gebouwd zijn in stijl met de historische safaritenten. De meubelen zijn handgemaakt en met een traditioneel ontwerp om de sfeer van weleer, waarbij men luxe en mobiliteit verenigde, te creëren.