020 - 369 07 90 | Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00. Di. en do.: 09.00 – 14.00
HomeAccommodatieAccommodatie: Botswana

Accommodatie: Botswana

Op deze pagina kunt u wat meer lezen over de accommodaties die wij voor de safari’s in Botswana geselecteerd hebben. U kunt ook foto’s van de locaties zien.

Beweeg de muis over de kleine afbeelding om deze groter te zien.

Kubu Lodge
Chobe National Park

Vanuit Kubu Lodge heeft u uitzicht over de rivier de Chobe in de noordoostelijke hoek van Botswana, 2 kilometer van de historische grens tussen Botswana, Namibië, Zambia en Zimbabwe. De locatie bij de rivier en vlak bij Chobe National Park maken de lodge tot een ideaal startpunt voor safari’s.

De lodge heeft charmante op palen gebouwde chalets met rieten dak. Alle chalets zijn voorzien van een eigen balkon, waar u de rivier en het omringende park van boven kunt bekijken. Als u wilt ontspannen, is er een zwembad, restaurant en bar. Er is ook 2 km lang natuurpad dat bij een uitkijkpost in de boomtoppen eindigt.

Sango Camp
Khwai

Sango Safari Camp ligt in de schaduw van de bomen bij de rivier de Khwai aan de rand van een typisch Afrikaans dorpje, Khwai, en op de grens van het wildreservaat Moremi. Vanuit deze accommodatie kunt u het dierenleven en de cultuur van dit unieke gebied bewonderen.

Er is plaats voor tien gasten in Meru-tenten, die gebouwd zijn in stijl met de historische safaritenten. De meubelen zijn handgemaakt en met een traditioneel ontwerp om de sfeer van weleer, waarbij men luxe en mobiliteit verenigde, te creëren.

HEEFT U VRAGEN?

Neem nu contact op met onze experts:
020 - 369 07 90
info@afrikareizen.nl

Openingstijden:
Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00 Di. en do.: 09.00 – 14.00

Top 5 Reizen
Luxe safari in Zuid-Afrika
Luxe safari in Zuid-Afrika
Safari met een reiscoördinator
 
Zuid-Afrika & Kaapstad
Zuid-Afrika & Kaapstad
Unieke safari gecombineerd met stadsbelevenissen.
 
Beklim de Kilimanjaro
Beklim de Kilimanjaro
Bereik de top van de Kilimanjaro via de bekende Whisky-route.
 
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Safari vol belevenissen, en witte stranden.
 
Safari in Tanzania
Safari in Tanzania
Safari in 4 nationale parken
 

Nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijgt u ca. drie keer per maand een nieuwsbrief van Afrikareizen.nl met relevant nieuws, goede aanbiedingen enz.